V.I.N.N.A.R.E.N!

är lilla jag.


veckans ångestdag är numera över och jag är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, jag har fan inte ens sovit middag!? det bjöds iaf på islatte för att fira ica lite grann - GRATTIS ÄLSKLING! och sen bjöd mami på langos, gott! imorgon blir det festival på halvriktigt igen? jag är sugen på minidonuts! (a) och om jag gick upp 4454587 kg i sommar så ska vi inte räkna kilona denna veckan....

jag hatar han snoppis/svettis eller vad han heter, håll käften!? men micke var bra! ingegeRRRRRRRRRRRd var rrrrrrrrrynkig. marieanne var en historisk person och stefan var pest och pina som vanligt :(( köttbullarna förgyllde min dag. INTE sofia, onda bitch PÅ RIKTIGT....... <3

puss


school's IN (u)

mf även idag och det blidde langos, jag älskar langos. har jag nämnt det? :) det sågs på moto boy och veronica maggio på mölle båda två och det var jättefint! vm#1 var skitbra ju, helt klar över förväntan!

därefter gick vi till centralen för tidigt och för att fördriva tiden lekte vi tysta leken.............. jag älskar att ha mitt barnasinne kvar! gubbarna tittade konstigt och sen fick vi finaste raggningsrepliken, igen. jag menar som om inte "vilken är din favoritläsk, coca eller fanta?" och "jag är 23, men det är bara en siffra vi kan ha sex endån" inte räckte!? HAHA (u) härligt!

när vi sen kom på tåget, nej inte inlandsflyget, så var det bajs i toaletten och när en kille sen gick in där så låste dom toaletten och han blev innelåst. ALLA garvade hysteriskt, men diskret. undra om han kommit ut än? hahah. stackare! nu är mina pengar slut, igen! och imorgon ska jag fika med fia och marre efter skolan (u) och då får väl pappas spargris betala :)))))

nu går jag och lägger mig i mitt nya rum som jag förresten nästan fixat klart idag. ska räkna hörnen innan så jag inte får otur, som ilona säger säger mamma.. sen hoppas jag att jag INTE vaknar imorgon! för det betyder skola (u)

puysssssssssss

alltid samma känsla

malmöfestivalen igår och jag ÄLSKAR det, som vanligt och det betyder inte att jag är gb :s hursomhelst det blev dans till perikles, sång till hittepå-abba och sova i en soffa till maia. skithärlig kväll men jag blir arg för att jag måste betala 80 spänn för världens godaste langos när den för bara några år sen kostade 50 :O galet!

det betydde fylla på stortorget och det är kul, till en viss gräns och tanten var snäll mot oss, tanter älskar oss! och jagade bort gubben efter att sofia slagit honom och sen slog på nästa fyllo också "RÖR HENNE INTE!" haha. sötast! eller nej, för sötast var BABY! så jävla gulligast på jorden var han. babybabybaby! och linda, ALLA kan vara baby. förutom han med slick som inte fick "gull i trosan" SUCK!?

RASSE("uttala det på lite engelska") var lite farlig, jag menar. hoppar fram och skriker mitt på gatan, eller ska jag säga stigen haha, skittrevlig sankta lucia främling iaf. vi skred fram, jag och sankta lucia sofia(rim!) iallafall.

idag är jag trött, trött i benen speciellt efter allt stohej! igår och eftersom jag gick uppp nio(!!!!!!!) idag också, så ska jag äta några bullar nu, sen sova, sen ska jag bygga ikea-möbler och sen åka in till mf igen vid fyra-tiden tror jag vi bestämde oss för tillslut. ska nog slå på en tjej igen så jag får en till tröja, den andra börjar bli för liten.. höhö!

puss

riot!

yeeees, imogron får jag också gå upp klockan nio för att inställa mig i bilen kvart i tio :D idag gällde det tapetsering och imorgon blir det inredning. sen är jag väl klar någongång under dagen och då bjuds det på langos(igen!) och rix fm tror jag väl. skönt sen att komma in i nya rummet, helt klart!

lite bucklig tapet blev det, men men. jag får väl vänja mig och hon på flügger var väl ingen höjdare, men jag snodde hennes frilla iaf ;)

nu ska jag snart bege mig mot tåget och sofia ska ta ett inlandsflyg sen ska vi mötas på centralen (u)

pussssss


just when i'm starting to like you, you're moving away!

då är tapetseringen klar och trots lite skavanker här och var så ska det nog bli fint när allt kommer omkring. jag ÄLSKAR min tapet, brun med damblåa blommor :) ica kunde sina färger! jag gillar väl de resterande väggarna också, men stör mig på att färgen ser gammelrosa ut om man tittar för noga.. jävla nybörjare! (u)

ikväll blir det malmöfestival med fia, linda och ica! langos i stora lass, snacka om att jag längtat!!!!!!!! och sen ska vi lyssna på lite ceasars, perikles(som coop inte visste var det var, shame on you!) och sist maia hirasawa. mysigt! men det är så långt emellan allting så vi får väl se hur vi underhåller oss så länge :)

i helgen förväntar jag mig ikea igen, så jag kan handla hem vad jag tittade ut igår, då jag fick med mig en tallrik hem för nio kronor i fyndhörnan! haha, skitbra kap som jag kan ställa ljus på sen och i julklapp önskar jag mig det mörkturkosa överkastet som kostar drygt sex hundra... why? hursomhelst, skitsnyggt är det!

igår fick jag dessutom partykräftor till middag, som inte smakade något speciellt eller gjorde mig mätt - men det var gott iaf!

pusss.

på den gamla goda tiden!

jag orkar inte. imorgon ska det målas och pappa säger att färgen kommer att bli dålig, men jag håller hoppet uppe. och det kommer vara möblerat exakt som i lindas rum känner jag på mig.. men det finns ingen bättre lösning... kanske sängen vid fönstret, men det är så jobbigt...

har iaf ätit mig till döds, snart(langos på malmöfestivalen först!) snart kommer iaf linda och ica hit så ska vi väl äta en massa skit och sen kanske gå ut en stund i det fina(?) vädert..

hursomhelst satt jag och alexandra nyss och snokade runt på gamla kristinebergsungar men kom fram till att det bara var roligt att hitta tre eller fyra stycken och eftetsom facebook är värdelöst så gav vi upp. nu ska vi använda våra egna hjärnor till att komma på vem christian är!?...

ska snart klä på mig iaf och lite sånt. skrev dessutom upp mig på handledarutbildningen idag och eftersom jag börjar med den i september istället för april som det var så fint planerat (jag avskyr min självdiciplin!!!) så får jag väl ta mitt körkort i mars juni juli? jag ska kämpa!!!


pusss

i guesss.....

vet inte när jag skrev senast, men var iaf hos ica i fredags - skittrevligt! och sofia's haka gick sönder, bildbevis kommer snart:) jag somnade i icas soffa och vi badadae inte i hittepå-jacuzzin för ica somnade också på soffan och vattnet hade inte blivit varmt än. hursomhelst gick vi upp för tidigt igår och städade och duschade och mådde allmänt bäst! pizza på kvällen och sen kränga till bridget jones dagbok och eva&adam, iaf jag. och det var gott!

idag har jag typ precis vaknat känns det som(tre timmar sen) och nu ska vi äta middag... ååh, så gott med pommes! har nog ätit det varje dag de senaste tio dagarna :O ohwell, när skolan börjar så........ :)

alexandra har varit borta i hundra dagar idag <3 och igår fick jag reda på att telenorkillen INTE hade klippt sig och sen såg vi även filmen när hon slår i hvuudet i bänken FYRA gånger. lika jävla roligt varje gång!

nu avlägsnar jag mig, för jag har trots allt multipla personligheter och borde söka hjälp för folk kan vara rädda för mytomaner som mig.... HAHA, jag dör :(

pusss

JISSES! vad varmt :(

nu blir det lite ghost whisperer :)) dagen idag har bestått av att äta för mycket, gå i stan med mamma en snabbis för att inse att mina skor (som jag än en gång hittat på i mitt huvud) finns inte och jag skulle köpa en present men det sket sig, så jag hittade en kofta och en jacka på gina som får inhandlas en annan dag helt enkelt. helst tillsammans med shortsen på vero moda.  annars har dagen varit ganska händelsefattig.

imorgon ska jag kanske träffa fia på mobilia en sväng, annars så drar jag dit en snabbis själv och sen hem till ica för att hjälpa henne med allt som hon inte kan själv :)

puss babes

home sweet home

hemma tillslut. kom väl vid tolv igårkväll och jag sov inte en enda minut i bilen - sjukt, jävla drygt. men hem kom jag och när jag såg ettans buss så blev jag så glad! det är skönt att vara hemma :)

fick med mig en fin parfym också, j.lo live luxe, har jag för mig att den heter. luktar iaf SÅ fräscht och gott så jag kan inte beskriva det. men det är en sån parfym som man kan ta för mycket av, tyvärr...

snart kommer ica hit så jag har fixat mig och allt. hon ska pilla med låtar i hennes nya mobil och därefter ska vi till källaren, sen käka och sist sommarchansen. hoppas bara på att det INTE regnar. jag orkar inte regn!  linda ska också med och om sofia hinner in så kommer den lilla baben också! :)

nu ska jag plocka undan på mitt rum.
puss babes!

but i go pretty far

skrivet måndagskväll.


sitter hemma hos min syster nu för sista kvällen av fyra(?) och halvkollar på satc tillsammans med min lillebror, som btw är tvilling med nicole kidman - hudfärgen! iaf.. hahah. solförmörkelse när vi körde upp, massvis av gånger och jag har här införskaffat mig två jättesöta kjolar á 60 skr. jättenöjd! volanger och blommor, ås är det iaf inte exakt samma tyg som världens finaste klänning :) sen två par örhängen också..

badat har vi gjort, två gånger, trots att vädert inte tillät egentligen.. nu ligger min far och syster och sover och när satc är slut så ska jag stoppa in mina öronproppar i öronen så jag slipper pappa's EXTREMA snarkande och kan sova i lugn och ro till iaf tio imorgon..

vi åker hem vid fyra imorgon, färjan går vid fem och jag ska FINALLY införskaffa mig en parfym, en billigare och sen sova resten av biten hem och kanske når lägenheten hemma i trygga, lilla oxie vid tolv? larvik har inte alls känts som en semesterort som förra gången. det enda som kan bockas av är de tutande bilarna, sorgligt nog...

nu kilar jag.
puss


if i could reach the stars

nu har jag varit vaken i tre timmar och känner att ögonlocken börjar bli tunga - YES! detta betyder att jag somnar i bilen och sover minst första timmen! :D skulle egentligen vara uppe hela natten men somnade redan vid två, alla mina planer var förstörda. men jag överlevde!

fick se på fia's rum igår, jetefint! :) och sen satt vi på hennes altan och drog i saker... hursomhelst, skittrevligt att träffa henne igen :) men nu ska jag snart dra på mig min keps och sen bära ner alla miljoner påsar som alexandra ska ha och sen våra väskor för att sen i typ sju timmar sitta och svettas i en bil - jag längtar skitmycket!

så ni får ha det så bra den sista soldagen och resten av veckan!
pusssss

RSS 2.0