gimme love to give to all

gårdagen bestod av kjollans pommes&vitlökssås, MUMS! sen hem till chrelis för att se talang2008 där jag även röstade och min röst avgjorde nog när zara vann! :) därefter blev det ondskan och green street hooligans innan jag gick hem efter att ha slumrat till i hennes soffa! :)

imorse var det dags att ta sitt pick&pack och dra till mamsi och därefter till tallriken med fia, som bara klagade på hur varmt det va. vi stod iaf ut i nästan två timmar innan vi cyklade hem igen på våra fina cyklar, speciellt min! så har käkat stark middag nyss, luktar MUMMA i munnen, det kan jag lova.. och ikväll vet jag väl inte ritkigt vad som händer. jag får se vad kvällen har att erbjuda mig :)

ska ringa fia snart och se ifall någon stalker fixat fest! :)
PUSS

all min kärlek får du bära,

hela livet vill jag ge!




igår hälsade jag på chrelis efter många om&men, trevligt som always! :) sen hem, åt god mat och efterrätt, sen agerade jag anna skipper för min far.. och han hade lika många ursäkter som dom i programmet och lika mycket skit. kul! :) efter det drog jag hem till baby. idag åker han iväg och kommer kanske inte hem igen, VA!? ja,jo, okej.. får väl se nästa vecka eller något. jag hoppas att han inte vinner...

ska snart dra till skolan, borgar dagen äger rum idag och jag ska väl dit och kolla läget. orkar inte bara sitta inne och glo, så får se vad det är får något, sen aksnke det blir en liten fika? (a) tur att jag inte redan är pank!!!!

snackades om fest ikväll, fast nej, jag vill inte...
puss

är det efterfest på eran balkong? :D

Jag stod med hjärtat i min hand, men du bara gick förbi
Om du vill kapa alla band så ska jag ge dig frid
Jag ska säga att jag förstår, inte ställa några krav
Och öppna dörren när du går så du kan ge dig av
Jag vet att jag står

En liten bit av mig finns nog kvar hos dig
Jag är nog mera stark än svag!

don't you leave me standing here!

såg lite oth-avsnitt nyss och jag är THE biggest wimp  men jag lever med det, gråter till ALLT nuförtiden, speciellt denna veckan, mittemellan indianer i vassen-veckorna, alltid så mesig då;b började gråta till ännu en låt idag, och idag har jag smink på mig - jobbigt!

fick redan på mitt spanskabetyg av babyF också.. kollade i hans papper och såg att det stod vg på mig, jag bara jahapp, bra ju, men jag frågar honom iaf :)
jag: ja, vad fick jag i betyg?
ferre: ja, johanna, du fick mvg!
jag: VA!? :D:D
ferre: nej, oj, såg fel. du får vg!
var han tvungen!? hahaha, så jävla söt. och nu har jag lovat honom att fortsätta läsa nästa termin :(

btw, såg ni babyandersF idag? så jävla sööööt! han gjorde min dag, när han kom in där imorse med lite lagom ruffsigt hår(jag som rufsat till det) och kepsen på. AW, BABY!

fyrtio minuters engelska och fem minuters spanska bestod dagen utav idag, HÄRLIGT! sen har jag som sagt bara segat och chrelis ska bonka lite innan hon vill träffa mig, ska jag komma ihåg!! haha, sen ska jag upp till henne och skitsnacka lite, som på den gamla goda tiden!

/ puss


kolla mina långa naglar!!!!!! :D

godmorgon!!!!!!!

skolan snart, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg! det blir inlämning av engelskaböckerna (där jag förövrigt fick mvg) och sen lite spanska där jag också ska lämna in böcker och få reda på mitt betyg. kul att gå från mvg till g? nej, jag tycker inte. men jag får väl vänja mig :) har jag tur så får jag vg, men då ska jag ha mycket tur också... wish me luck!!!

nej, ska fixa lite med håret nu innan jag går ut till bussen.
puss


so, all my people on the right!

ni kan säga grattis till mig, eller bara "åh, vad du är duktig!" för jag får mvg i engelska A och jag är så glad :) den ångesten är borta & jag slipper oroa mig för det nåmer.

imorgon är det matteB-prov och ajg orkar inte. det är TRE kapitel som jag inte ens börjat titta på.. jag vet inte, men ointresse är väl endån bättre än okunnighet!? med detta menar jag att jag nog står över det där provet imorgon och hoppas på det bästa, jag KANSKE får g!? :)  jag hade iaf blivit så bra..

janne sätter betygen konstigt så har jag riktig tur så får jag mvg i matteA, men 'peppar peppar ta i trä'! får väl se med det där.. jag har insett att den betygstressen jag brukar känna har inte infunnit sig förrän nu sista veckan .. jag har inte alls känt att jag måste ha bra betyg på hela året och det är deppigt. detta har resulterat i att jag inte brytt mig alltför mycket om min skolgång.. skärpning nästa år!

rabarberpaj-bak nu.
PUSS


grattis handikapp-hippo! :D

självdiciplin!

jag vet inte, men var det inte så att jag slutade skolan för fjorton timmar sen idag? JO! precis så var det, och förutom min lilla tur på typ 2,5 timme så har jag inte gjort någon som helst nytta :(( måste göra klart fean nu annars kommer lilla miss dina MÖRDA mig imorgon :(

you better be dead, that's the only excuse..


fick en knäpp upp i knoppen

ja, jag och ica drog på cykelauktion. nog världens mest bisarra upplevelse men det var ju kul :) fick med mig en skrothög hem för 350:- :O:O men men, nu kan jag cykla och alla som vill hör mig:) pappa får fixa lite med den så blir det SUVERÄNT! ;)

annars har jag bara sett project runway idag och what about brian. SORGLIGT! men sånt är ju livet.. nu ska jag se vad det blir för mat sen bakas det en rabarberpaj till gossipgirl. vill du komma och smaka så är du välkommen, om det inte råkar vara så att du inte vet vart jag bor .. SUCK på pedofiler(u)

puss cutie'  

  
 BABY!

i want you to come back and carry me home

... away from this long, lonely nights!


A is for age: sjutton.
B is for booze of choice: vitt vin/tequila 

C is for career: kanske sommarjobb på e.on - håller tummarna!
D is for your dad's name: conny.
E is for essential items to bring to a party: danshumör.
F is for favourite song at the moment: westlife-tonight.
G is for favourite game: catch the flag.
H is for home town: malmö.
I is for instruments you play: gummibandsgitarr 
J is for jam or jelly you like: hallon isf..
K is for kids: två framöver!

L is for living arrangements: in the hoods!

M is for mother's name: ann-louise. 

N is for name of your crush: WESTLIFE, för tillfället.

O is for overnight hospital stays: en.
P is for phobias: höjder och reptiler.
Q is for quotes you like: hm, jadu...
R is for relationship that lasted the longest: jag är ingen långvarig en..
S is for sartorial style: pyjamas.

T is for time you wake up: snart när jag villl!
U is for underwear: hipsters.
V is for vegetables you love: typ svamp och morötter.
W is for weekend plans: lugn helg.
X is for x-rays you've had:  ett, ben.
Y is for yummy food you make: taco.
Z is for zodiac sign: vattuman.


cus i never wanna see you cry

(jag har en liten westlife-crush just nu)

träffade chrelis igår, long time no see :) skitsnacka lite sen kom mentor så då fick jag avlägsna mig, som vanligt :(( det blir en chrelis/lindsjö-kväll i helgen iaf, det ser jag framemot! <3 sen skulle jag plugga, men åkte hem till baby istället. ville se tina turner-filmen, skitbra, men det fick jag inte :(( så ja. hemma alldeles försent och somnade på direkten!

idag blev det samhälle-prov och jag kände mig SKITsmart emellanåt, men inte alltför ofta (u) kommer nog bara få vg på det, JÄVLA SKIT. jag som ville ha mvg i något ämne iaf.. känner mig helt värdelös med vg, det är inte kul :(( fixade fean sen med dina&drazena på espresso house och magnus(/markus)-gay hjälpte oss med våra frågor så nu e allt nästan fixat, ska göra resten senare idag. innan gossipgirl! :D

cykelauktion om två timmar med ica. hur mycket kan en cykel kosta då egentligen?  spänningen är olidlig och jag måste ta ut pengar så jag kan betala.. ska jag sen cykla hem med den? DRYGT :(( men lite motion har ingen dött av, eller? :) imorgon är det iaf coopers och babyandersA sa att man inteskulle försämra sig, och eftersom jag är förkyld(och har sämre kondis är någonsin) så kommer det gå mycket sämre, slipper jag då? :)  tur att jag inte är världens lataste människa iaf.... (jag älskar ironi)

nu ska jag soman på soffan någon timme så jag orkar med allt tumult sen.
PUSS

I DEDICATE MY HEART TO YOU TONIGHT!


tonight, i'm gonna make it up to you tonight!

- tur att jag inte började gråta till den låten så fort den startade, DEN ÄR SÅ FIN!

tar en paus i mitt curriculum vitae-skrivande för att göra lite emmasoppa. MUMS. fick hoppa över spanskan för personligt fix här hemma. kommer endån få mitt betyg ju, kasnke vg tóm? vi håller tummarna :)


PUSS



det blev ingen paus.. :( pappa smsade mig om att diana saknar cv't så nu måste jag kämpa och skriva klart det till om tio minuter då jag sa att det skulle vara inne, DUMMMMMMMT! :(



NU BLIR DET EMMA-SOPPA! :D

i can't be what i'm not..

det blev mannagrynsgröt till frukost, MUMSfillibabba tänkte göra lite våfflor också, men hade inget gott att ha på :( nu ska jag ta bussen om tio minuter och jag får springa till hållplatsen med tanke på att det regna så mycket, vart kom det ifrån!? när jag kommer hem igen så ska jag maila alex och diana,  för jag vill ha det jobbet!!!!!!!!! wish me luck!

ohwell,
på med jackan nu :(( och inga glajjor så ska jag bege mig ut i regnet :(
puss

natti, natti!

fixar&donar med bloggen nu. ser ut som jag vet inte vad, men det får duga så länge fixar mer imorgon eller något..
(nån som vet vart jag ändrar det som just nu är typ grått? dvs. bakgrunden i "boxen"? hittar det inte .. )
nu ska jag nanna, sovmorgon imorgon, SKÖNT! blir en rejäl frukost och samhälls-plugg. härligt härligt :)

puss

GE MIG SOL!

jag hade kommit SÅ långt med mina fyra tusen kronor...

asfafdgsag

fel låt vann igår, timbaland's stall och skit, tack men nejtack! dima bilan är itne ens snygg. men skridskoåkarn var. GRR!! (u) vi hejade på bosnien och spanien och frankrike och sverige, kom alla dom typ sist? JOJOMEN. orka att alla favorittippade kom kassAST och dom tio främsta var värdelösaaaaaaaaaa!!!

björn<333 kul att sverige nu kommer bli sett som europas trögaste land(efter tjeckien som sa fel, men INTE med vilje..HAHA) men det är så kul, enda landet som har humor ch inte bara "thank you for a GGGreat show!" lagom uttjatat, jag vet inte!? (u) 

pizzan och tårtan och chipsen var goda iaf, jävligt trevlig kväll med finfina damer!<3 sen sov jag hos baby, vaknade av att jag inte kunde andas, tog mitt beloved nässpray sen begav jag mig hemåt. nu ska jag iofs tillbaks till dom trakterna med min bror så vi kan fira mamma. (jag hatar mors&fars dag)

PUSSSSSSS

sábado :$

visar mina skills i spanska bara ;)

natta's fest igår, ganska lagom kul :) var på humör men endån inte, fest-uppehåll för mig nu några veckor -- det är itne kul längre.. kul iaf, jag kände mig som rose i titanic när jag skulle förklara för sofia vem alla är, så nu vet hon -- blanadade känslor:) mina högtalare och min stereo var höjdpunkten på kvällen! toppen ju :)

skulle hämta mina grejer från den ölluktande lokalen idag och ja, marco är sjuk som vanligt :( slår mig på mitt ben så hans hand FORTFARANDE sitter kvar(det var nu två timmar sen (u) ) och sen snackar han och abbe för mycket :(( JAG VILL INTE HÖRA! (u)(u) "hon är den nya du. förutom EN sak"  eller två eller kanske tom TRE? hahah :)

nu ska jag äta frulle med bulle, mums! och sen ska jag baka tårta till esc ikväll, shyy. cassy ska kirra pizza. är det pan så kommer inte jag iaf! (u)

pussssssss*

lay your love on me

mina naglar är långa och fina(ta det med en nypa salt) men för mig är dom långa och nu när jag väl insett det så kommer jag väl bita av dom innan morgondagen är över, typiskt mig isf!!!

vg
fick jag på mitt dativ/ackusativ-prov jag hade i spanska. min gissningsförmåga är på topp!!! för inte var det skicklighet där inte, det får man bevis på när vi får tillbaka hittepå-np-proven.. fast inte imorgon för "imorgon finns ingen spanska" eller "den är inställd" som vi säger på svenska, babyF :) så då blir det att plugga på sh för jag måstemåstemåste få mvg på det provet :)

ohwell, nu ska jag nog ta och fixa i ordning på mitt rum, en gång för alla. packa väskan också för imorgon bär det av till far min och bussjäveln ska åkas i en hel vecka, vilket betyder att man måste gå upp timmar tidigare än vad jag nu vant mig vid. deppigt som fan faktiskt! på kvällen blir det partaj, trevligt. längesen sist nu, som det var på riktigt dvs. fan valborg!? hoppas på toppenkväll  iaf! :)

PUSS

ledig sommar?

mailade nyss min syster, kommentera hela tiden var drygt och man kom inte ihåg hälften ju..
ringde om mitt sommarjobb precis också, men diana ville inte svara. nervöst. vad ska jag säga? jag passar inte in på kravprofilen what so ever och endån söker jag och fjäskar jag. min pappa jobbar faktikst där, trots allt. man måste väl ha kontakter på arbetsmarknaden nuförtiden? :)

lite rostemackor nu, tack!
puss

up&down

0.25, en fjärdedels poäng alltså, iväg från mvg på np-eng. kan man störa sig lite till på det? arhrhhhh, bajs. vg är så tråkigt, så tråkigt..

slänger in ett snabbt inlägg nu innan det blir project runway i två timmar, varför? jag vet inte, men det blir kul :) älskar alla repriser och maraton dom visar nu när vädert är halvdant, så slipper man ha ångest för att man inte går ut när man är fast vid tvn :D

vissa blev jättemissnöjda med sitt betyg på np'n, IGEN.. duärkass, deal with it.
vilken bitch hon är istället, vilken bitch!

tårtkalas på lördag! längtaar (det måste bli av nu!)

jag har jeteunt i huvudet. suck!
lax&poatisklyftor
puss

KAN FOLK VARA MER DEPRIMERADE?!
handikapp-hippo och jag fick samma score, stackars oss :(( 33/4 (u)(u)(u)

.

dagens
Frukost: te&halstablett
Klädsel: jeans&tjocketröja
Dryck: oboy&te
Godis: glass..
Längtan: HELG!
Låt: mp3lös=låtlös
Sämsta: uppsats imorgon
Bästa: "slutar" den tredje
Köp: inget!
Mat: toasts
Person: babyanders
Smink: mascara
Planer: fea
Vill ha: helg, pengar, tårtan!
Mående: inte utvilad iaf..





halstablett, tack!

- var bor du?
- lorensborg.
det känns konstigt. ingen förklaring om vad husie är eller vart det ligger. nu uppstod en viss förvirring iaf om att l-castle(cooooolt namn) skulle ligga vid persborg :S knappast.

gillar min nya hårinpackning. den luktar gott och i duschen, åtminstone, så är håret lent. men jag antar att det sliter på håret att kamma det när det är blött? det är vad jag har hört, men här står att man ska det och det känns bra för stunden!

borde väl läsa min fea nu innan jag nannar, annars blir kanske fröken dina lite sur på mig imorgon och slått (hon gillar att slåss, "lillasyster-dina") jag har iaf klippt ut fina annonser, sen om jag gjort uppgiften helt fel orkar jag inte lägga ner tid på, för jag har inte pappert hemma, så kan inte tjuvkolla.

säger godnatt nu. imorgon bjuds det på fyra timmars uppsatsskrivning och man kan inte bara sitta där två för "det gör ingen författare" (1. jag är ingen författare, 2. detta är inte min debutbok) ge mig vg bara så är jag nöjd :)

quicky

gossip girl ikväll igen. jag är laddad!

tycker att det är dålig stil om man lovat någonting, ingått i en överenskommelse, men sen inte kan hålla den. låt bli istället då, så slipper någon part bli sårad. pissed

lite med d.ä.v.d.ä nu, innan blev det titanic och mamma var spänd på slutet, eller inte? "mamma, mamma, det här är den läskigaste filmen jag någonsin sett!!!!" något som känns igen, alexandra?

puss

fb<333333333333




ica var filippa bark på sin kabaré i fredags
(som för övrigt var världens sämsta, men
ica var lik :) )
hursomhelst så är detta det bästa filippa-klippet.
ingen kan som hon!
HAHA

det är så typiskt...

sjuk som en get. nyser som en häst och snyter mig som aldrig förr (har snytit mig en gång idag) det är konstigt det, att så fort jag trycker i mig massa c-vitaminer utav någon anledning så blir jag alltid förkyld. ska det inte vara tvärtom? jag får en motsatt effekt och jag hatar det! sitter nu här med dagens tredje kopp te och en liten varm oboy utan vispikkkkkerma slank också ner. knaprat alvedon och voltaren-t och nässpary och halstabletter ett i ett men ingenting händer. det är inte längre kul att vara sjuk...

härlig dag i skolan idag. from den tredje juni är det inga lektioner. avslutning den elfte. känns inte särskilt befogat, men endån? :) dessutom är det slut på svenskalektioner nu, trots detta tycker ac att vi ska läsa ut den jävla boken till den tjugosjunde, fall i fall. hell no. det orkar inte jag?!

iaf, vg på np-maA -08. har ni fått lösningarna? haha, detta tjat!! men endån, VG!? jag är jävligt stolt att jag lyckats med detta och nu hopppas och håller vi ALLA tummarna om att jag fick g på np-maB. visst!? (a) det är kaos annars!!

letat upp recept till min tårta som jag ska baka. bort med äcklig sylt och in med chokladmousse(mos i fucked up-t9)  så jävla smarrigt! så nu hoppas vi på att allt blir av för vg i np-maA och mvg på sh-arbetet - fia&mig :$ haha:) hade suttit fint faktikst! om min jävla förkylning bara kan försvinna någon gång så att man kan smaka nånting!?

uppsats på ons btw och om man vill snyta sig så ska man ta med sig papper och göra det i aulan? kan man vara äckligare? jag tror inte det. seriöst, snyta sig på offentlig plats? usch nej, respektlöst och äckligt. jag ryser i hela kroppen bara av att tänka på det. toaletterna är precis utanför dörren, gå ut där istället, sätt på kranen och snyt dig i din ensamhet. sluta äckla andra!

nu blir det high chapparall(spelling?)
puss!

bilder från sofie's 18-årsfest


fina chrelis&jag..


tyck synd om mig och min afte :(

p.s i love you!

såg den idag, två timmar lång och jag grät, jag grät något så fruktansvärt genom hela filmen. så bra, you've GOT TO SEE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! finns nästan ingen bättre film, nästan! :)
såg knocked up också, well. godkänd, men inget att hurra för. gravida-sex-scenen var kul, men det var i princip allt också?

imorgon lägger jag in eva&adam säsong två på min lilla fima mp4 och då kan jag kolla på det på bussen, sweet!

nästa helg blir det tårta&grill&cider, det ser vi fram emot. hoppas solen skiner på oss då, som den verkar göra mest hela tiden, utan att göra någonting åt min fina fotbränna. dumma skor :(

hälsade på granntösen idag också, men sen fick hon herrbesök och då avlägsnade jag mig. så snart blir det en äggmacka och inspelat parlamentet, därefter lite spelande på mina gummiband innan sängen kallar ordentligt. ingen middagssömn på flera dagar gynnar ingen, speciellt inte mig..

think i'm going to end this now.
puss

(känslan av baby är söt)

don't go breaking my heart!

1. 2.  3.  4.  
5.  6.  7.  8.  
9.

1. linda på klagshamn, innan vi träffade höga alexander med vänner. riktigt läskigt :(
2. jag pausar i flytten & känner mig drop dead gorgeus......
3. min finfinaSTE fotbränna (u)
4. ac hjälper handikapp-hippo på med blond peruk efter hon nått sitt klimax. magnus är glad! :)
5. lillebror pausar i flytten as well :)
6. lillebror sover från 18-07 och vaknar här vid 23, skitsnygg i håret och lagom disorienterad...
7. en blond asiat (u)
8. pluggade fea på balkongen, dvs. sola!
9. magnus ville bli fotad när han var Giiii :( sofia antagligen också, men bara som 'short model'




heldagsmaraton med gossipgirl på femman nu, så ska kolla på det, med lika mkt reklam som vanligt (u) sen ska jag kolla eva&adam säsong två när sebastians dator blir ledig. även uptown girl, knocked up och ps i love you också. ÄLSKAR att vara sjuk :((
nej, jag vill inte på fest på pers borg ...


vem är 0700468943? =)

fuuukling :(

jag som såg fram emot en eva&adam kväll så inser jag att alla mina filmer är hemma hos mamma :(( dock laddar min lillebror ner säsong två nu, så kanske kan se det senare ikväll eller imorgon. finaste! jag älskar att vara sjuk, okej att man blir jätte osocial, men det är så mysigt! :)

så ja. nu blir det kexchoklad&sockerdricka (utan magnus och hans vänner) till singalong, sen extra'extra. ja. sen får man väl nanna? :D
godnattgodnatt!

saknat mig?

inte ägt internet på en vecka så har inte kunnat uppdatera.

men nu är flytten avklarad, de flesta np's också och nu är jag sjuk. HÄRLIGT.
ska gå och sova en timme eller två, pussssssssssssssssssssssssss

uppdatering av senaste veckan kanske kanske kommer...

tröttAST, det är jag :(

hjälpte mami idag och jag vill inte flytta imorgon, jag orkar inte. det är tungt och man blir svettig och hungrig (u) men om sisådär 24 timmar är det avklarat och man kan trycka i sig pizza :D


ikväll blir det grill&mys i klagshamn, trevligt. orkar inte skriva, ska fixa mig :)
PUSS

jag blir så jävla trött

inga morötter för min lillebror blev av med min tjuga.

oops.

jag sov bort dagen istället, inte i solen. nej, i min säng. (u)

nu är jag sugen på kjollan's kebab men jag antar att det inte blir vår middag idag, det bådas kassler. nåväl, min bror köper morötter till mig iaf, för han har busskort, så han kan åka ner till centrum, tar fem min. att gå, för att handla tuggummi? lataste människan alive. well, jag får mina morötter och dippa iaf. MUMMA!

sol imorgon helahelahela dagen hoppas vi på. INTE på lördag, men söndag igen:)
pussHAJ

btw, min tillfälliga urinvägsinfektion är gone! YES, jag älskar citronvatten!!!!!!!!!!!!!!!! :D

tolv points?!

jo, vi håller tummarna för det. jag räknade ihop att jag borde få tretton, när jag var hård. så jag har ett poäng till godo att tappa, men jag måstemåstemåste få g. nöjd för inget, men endån.. satt med provet i över två timmar, har ALDRIG hänt förr, och då menar jag aldrig. kaos :/

kom hem&åt, vid halv tolv. slutade liksom fyra timmar tidigare än vanligt tack vare provet. så det var ju skönt! har ingen sol på min balkong, eller någon trädgård eller sånt kul, deppigt. åka hem till mamma och låna hennes? hade varit skönt! ska jag nog göra. cykla? nej, jag har ingen cykel, synd... såg sista avsnittet av klass 9a idag. haha, jag är SÅ mesig. grät mig igenom helahela programmet (u)

jomen,
tack&hej. helg imorgon!

kaos in the house?

solen tittade som sagt fram så jag och fia var ute i solskenet. jag gav oss båda fina smycken vilket vi uppskattade, speciellt hon. tusenskönor är fina. eller "såna där blommor" som erixander säger, märks att han fyller år imorgon? Knappast. det heter gott!


jag går in i min brors rum för att se vad han gör, jo. han har somnat i fåtöljen. detta ska jag gå in och informera min far om för att han ska lägga lillen i sängen, men oj. han sitter på samma vis och sover! jag kallar, han öppnar ögonen, men stänger dom lika snabbt igen. godnatt?



JAG BLEV MARCO'S DAGENS.
joman tackar, haha :(

ååååångggggggggeeeeeeeeeessssssssssttttttttttt

sofia är världssämst på att peppa mig för att börja plugga på matteB'n som jag har fyra timmars nationella i imorgon. LYCKA TILL! skyller allt på fia, för vill inte ta på mig allt ansvar själv, det känns tungt. borde väl iaf börja plugga nu med tanke att det är 0815 imorgon, men har jag den orken eller den självdiciplinen att jag tar tag i detta, ber pappa om hjälp och fixar tolv fucking poäng? NEJ! hej, johannas första riktiga ig och hej sommarskola! jag orkar inte anstränga mig!!!!!!!!! slutar iaf 1215 efter provet imorgon. dvs. 0830 när jag läst igenom frågorna, börjat böla för att jag inser att jag inte klarar det och sen gått därifrån (U)(U) ÅNGEST!

solen skiner iaf, jag har bränt mina fötter och nu ska jag trycka i mig risifrutti för att dämpa min ångest! (u)
maA-np-del1 gick hyfsat iaf, itne lika bra som för magnus(mr.266) men endån..

<3

image100
heja negligémannen
& heja filip&fredrik!
i<3hela konceptet!!!!!!!!!!!!!

lite random bilder (:



FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINT :)

jag har inget svar..

.. mamman kanske knullade en elefant? (u)

flyg lilla sparvöga

464601-86ica blir kändis. ja, snyggingen till höger :) nyhetsmorgon imorron kl 0845 tv4. titta på hennes 15 minutes of fame. hon lovade dock att hon skulle komma ihåg mig, trots hennes kändisskap och hon är mer än villig att lämna ut sin autograf till vem som än frågar.

har hon verkligen båda fötterna kvar på jorden?

glad för din skull, babe. men gör hon bort sig är hon inte bra vän till mig (u) haha lycka till!<3

nu blir det kevin hill,älskar!!!!!, och varma mackor.

PEACE!

klagomuren!!!

iqsvar smsar mig(så poppis är jag;b ) jag ringer upp, dom säger "tjänsten är för tillfället ur funktion" och drar tre kronor. för vad!? idioti, jag hara comviqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq (U)

jag blir så less..

vill väl egentligen inte klaga, men det stavas "caféer" och expressen/kvällsposten etc. är inga egentliga tidningar så ge upp er tro om att stora, viktiga nyheter har fötts. ska ni göra det så kan ni väl göra det ordentligt och, well, jag vet inte, men demonstera för något viktigt istället för "vi hatar sossar!"
summa sumarum: jag gillar inte muf


image85

svenska i norge

image84
andra från vänster, snyggingen, är numera bosatt i Norge och jag kan spela hur hög musik
jag vill utan att det bumpar i väggen & hon skriker ..
SÄTT IGÅNG MED BLOGGEN, SYSTER!
så man vet vad som händer :)

men man vet så lite om sig själv..

hos daddy nu.
födelsedagsfest igår igen (u) ingen höjdare, what so ever!! tur att baby-barry var där åtminstone!!! :) hemma redan vid ett? SKÖNT, käkade lite knäckemackor sen somnade jag så fint på soffan :) frulle med bulle idag. älskar när hus byts :)

ska lägga mig och kolla på licence to grill snart, älskar honom. så jävla värdelös!!! :D sen ska jag sova, sen är det dirtysexymoney o sen oth. SKÖNT att inte jobba idag, vanesak annars, men idag kan jag ligga hemma i sängen och bara sova, trots att jag önskar att jag kunde tagit vara på solen lite bättre, men men.. skola imorgon igen efter lång ledighet. in i rutinerna sen får vi snart sommarlov. WUNDERBAUR!


pussHAJ

snygg i turban

image83
ska snart iväg så nu har mamma rullat mitt hår,
i hopp om att det blir volymboost som fan!
sminket ska på för sebastian tyckte
att jag såg konstig ut utan det
& jag kan inte annat än
hålla med!
<3

busy lördag

fixat i lägenheten idag igen, byggt lite ikea-möbler, trots att jag har en kusin som ska starta ett företag för just det.. haha :) satte upp "fondväggen" dvs. tyget idag och jag blev jävligt nöjd! litet rum har jag, men det ska bli snyggt. hoppas på att få plats med en 120 säng!

tagit det lugnt sen, med eva&adam "jag går, men jag kommer tillbaks!" skönt och här finns inget godis att knapra på tills man ska dra iväg. kanske får fixa mig, utan plattång (för jag är så snäll) och hitta nånting att ha på mig, nu kan man inte springa in på alexandras rum för varken att sno kläder eller spegla sig, för den e borta. det känns tomt! mina kvarvarande familjemedlemmar på vannagården dansar och man måste visst hålla sig på brösten eller pungen, jomen? :S tur att jag snart ska gå :))

(( HAHAH, atal kom och hälsade på mig i husie igår :D ))

ska på fest med stolen och dom andra ikväll igen, vi hoppas på lama raggningsrepliker, massa skrik, svett och ingen plats. men det ska nog funka endån. FIA, KOM HEM!

igår var vi på sofie's artonårsfest var folk kom och gick, och jag glömde min tröja. trevligt matbord och kambodjaJA hahaha :( hemam med sista bussen och då gick fan solen upp!? SOMMAREN ÄR HÄR. (träffade baby en sväng också.. som alexandra äntligen fått halvsvar om vem det är)


pusssssss

händelserik andra maj

första maj bestod av vila i soffan, precis välbehövt, så nu börjar mitt skoskav torka, så jag kanske hinner stanna i duschen länge nog för att raka benen idag. håll tummarna!

min syster emigrerade för andra gången, idag. kommer väl sakna henne snart, men inte riktigt än. inte hennes färga-håret-tjat iaf :D ikea och målade nya lägenheten idag, jobbigt. vaknade vvid halv åtta, drog iväg vid tio o kom hem för kanske en halvtimme sen. nu blir det dusch, sen mat, sen artonårsfest!

pussHAJ
(saknar coop)

sötsur baby-johanna

cute kiddo

sötsur baby-johanna

cute kiddo

barry's bilder från igår :)


efterfest                           jag&ica                       det regnade           HAHA, roligaste     MAT

redday

trevligt igår :) först mat hemma hos natta med töser, sen vidare på fest med "typ 25 killar&tre tjejer"... för när vi kom dit så satt dom typ fem tjejer utomhus.. så jag ica o cassy drog till malmö. förfest numero 3 blev inte av för den hade redan tagit slut :( så vi drog till amiralen. trevligt med dans och såhär, mindre trevligt med en tjock stalker. osmarhet är inte sexigt! så jag och barry dansade vidare till lindeborg där vi tänkte vila i soffan. det fanns ingen soffa!?!? så vi drack lite vatten sen hoppade jag ut genom fönstert och drog hem.

jätte trevlig kväll trots att amiralen var flopp, tyvärr! man kan inte fixa ett så stort dansställe om där är så lite folk, det ser alltför mesigt ut :/ var väl hemma vid tre och då tröck jag i mig lite revben och vitlökssås, mumma!!

mina skort är inte nådiga. dom totalförstörde mina fötter så nu får jag gå i flipflop fram till midsommar :(

(elina&madicken på tv idag, finfint!)
puss

RSS 2.0