god valborg!

cool syster jag har som har kramat en heltäckningsmatta.
nu blir det amiralen efter lite förfest! PUSS

100

33 minuter to go och jag har inte sålt ett skit till. värde-jävla-löst! (u)
missade dessutom cashmere mafia igår och grät till prison break!  (älskar att jag inte är alltför känslig)

eng-np reading&listening gick hyfsat idag, men vafan hjälper det? ååh, ta mig hem! jag vill se dh och sova och få torsdag så jag kan sova och inte behöva bry mig om någonting..

var dessutom i den nya lägenheten idag på lorensborg, liten och såg ut som en gamlings hem, men det ska vi nog råda bot på, eller? jag ska aldrig ha en heltäckningsmatta eller plastgolv, aldrig! letar dessutom tapet till mitt rum, varför har inte flügger färg en hemsida? :((

nej, hejdå igen :)

telefonsvarare..

.. använder folk fortfarande det så flitigt? well, antagligen..
(långt inlägg, i brist på annat)

sitter på jobb nu, sista gången någonsin(?) och det känns skönt! har sålt det här skitprojektet nu för tredje dagen i rad och har väl lagt till endast ca 300:- på min april-lön. känns så jävla onödigt så jag vill lägga mig i min säng, dra täcket över och försvinna. för dessa ynka små kronor som gett mig typ INGENTING i timlön kommer väl gå till skatt-fan. ÅH, strangle me twice :(

imorgon blir det iaf amiralen med underbara töser, på torsdag blir det klassfest OM micke bjuder mig nångång. HAHA (u) tycker synd om mig själv. sen på fredag har baby-sofie födelsedagsfest för hon fyller gammal! baby-coop lämnar mig dock hela helgen för jävla värmland, som enligt linda KAN vara ett eget land (u) men ja. vi får se hur allt går. hoppas på det bästa iaf!

bortfall och telefonsvarare är mina bästa vänner ikväll! för jag orkar inte. får mitt omdöme idag imed det är sista dagen och jag tror nog att dom kommenterat mitt fina hår i den, för det är MAGNIFIKT idag 8-) annars kanske mina fina kunskaper att stoppa ner andras disk i maskinen och rita tabeller på tavlan. jo, för det kan jag!

mitt försenade nk-prov idag gick också ganska bra, han måste sätta g på mig, för det räknade jag ut att jag kunde skrapa ihop. fan, måste lämna in labbarna till nkB också, annars ig där. bajs...

sommarskoja hejhej! för mig (o fia) i matteB, vi är värdelösa, har väl varit på max 2 lektioner, inga godkänt, nästan.. nationella provet är nästa torsdag och vi har inte gjort för mkt i boken (u) janne sjöng den fina sången för oss idag. ily!!! :D HAHA 8-)

100:- på tre timmar, jag mår dåligt, ända in i själen. har nog sålt sämst av alla här idag, men jag bryr mig inte, för jag slutar lalala. tråkigt dock att jag bara kommer få 800 i månaden framöver, men jag överlever väl, annars får jag panta flaskor. det kan man tjäna en rejäl hacka på, om man har tur. och pappa förstör mina sommarjobb planer genom att säga att dom inte behöver folk på lovet, kanske. ARRRRRRRRRRRH! orkar inte söka, det är säkert försent också, men det löser sig, det gör det alltid!

långlånglång dag imorgon, sen källaren med linda, även inhandla leggins (vad ska jag ha på mig på kvällen!?) sen hem, äta grillat, antagligen(!!) sen iväg på förfest. sprit ska inhandlas. och jag orkar inteinteinte det!! tomten är kanske hemma? :D (behöver bb, utan det första b:et och jag menar inte bowlingbrudarna(u) )

listorna börjar ta slut, jag ringer samma som innan. ORKA? en timme och tio minuter till (u)(u) heartbroken. jävla ingen lön heller. oj, vad jag upprepar mig. precis som i mitt sh-arbete, där jag fick MVG. har jag nämt det?(A)


nej, nu får det räcka.
PUSSSSSSS!


killing me softly

nio timmar av fyrtioåtta är ingen bra procent att sova på (u) jag döör!
& nu sitter jag på jobb och dör än mer. har tjänat sextio kronor på tre timmar. slavarbete? yes, idag. dock är det nästsista dagen jag är här, så det får jag väl leva med. min lön fick jag i fredags, nu har jag bara 700 kr kvar :( ingen vill ha någon jävla väderstation! och jag orkar inte säga det mer. en timme och åtta minuter kvar nu. *DIE*

var hur som haver hos cim igår, sjöng lite för mkt singstar och max blev kär i roses och sandra i alla andra :) efter att vi varit där ett tag drog jag ica o chrelis vidare till nydala. the hoods (u) läskigt om kvällen. fia kom och mötte oss, hon sprang inte :( hem till barry och supa som aldrig förr, sex tjejer och en kille, lyckat! det kom dock fler sen, vissa man skulle akta sig för och vissa man inte annat kunde än att älska. ica blev full och åkte tidigare, fia blev full och jag var hennes ryan! det är bara för att jag är bäst och hon inte kan dricka varannan vatten :( hem kom jag och chrelis iaf vid fyra tiden och då fick jag min befogade 7 timmarssömn (u) TRÖTT ÄR JAG!!!

alexander erik nordH eller alex erixander nordh ;) haha.
puligt, nej. det heter gott. learn it, live it, love it.

hade egentligen bara velat ligga hemma idag, kolla på dh och greys som jag missade i veckan. repriserna är nu inspelade dock, men hur ska jag hinna? jag ska se oth och parlamentet också och så måste jag sova och äta. äsch, det får lösa sig. får sova en annan gång, trots att det är det jag behöver mest.

ska kämpa sista halvtimmen nu, eller inte, men iaf inte skriva mer. detta är långt nog :)
puss

party, party!

kalas 1 är avklarat. katarina var jättevacker :)
snart kalas numero dos. med ännu en middag och ännu en kaka :D
sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. chrelis och jag tog en eftermiddagstupplur på soffan, SKÖNT. skulle behövt lite mer. två timmars sömn på en natt räcker inte!? :O wellwell, hålligång hela dan.
PUSS

heartbroken

någon annan är tillsammans med k.
endast jeppan&sandra kan känna smärtan.
fast då med t&/d (u)



väntar på chrelis nu
har en vattenblåsa på foten, dumma skor :(

heaven, 911 remix (u) sad sad situation

fina freitag!

fika x2 idag.
träffade zlatan - härlig vecka detta! (+mvg på sharbetet&slutade två idag)
köpte skor - fynd!!! 98:- skitsnygga tygskor från h&m<3
en jättesöt tubtop från gina :D
lönen kom in idag, vet dock inte hur mkt :/ mer än 2000 iaf :)
mamsi fyller år och hon gillade presenten. YEAY :)
gott med grillat & snart blåbärspaj och kexchoklad.
kalas x2 imon - katha's konfa & victor's kalas :D
jomen häärled!
puss

död häst

sol, sol, sol. jag gillar att våren äntligen är här! inte att det antagligen kommer att bli som förra sommarn, varmt innan och sen var hela lovet katastrof (u) men än så länge är det skönt!

helg imorgon igen, mamsi fyller även år, så inhandlade en liten gåva till henne idag. får se vad hon tycker om den, med tanke på hur olika smak vi har så får vi se om ajg prickat in hennes denna gång :)

vandrade runt med linda lite i stan idag, long time no see. blev en glass vid kanalen, "samma tid, samma kanal" tog iofs ett tag innan jag förstod vad jojo sa, men tillslut trillade poletten ner :) för ja, johanna&amanda kom och gjorde oss sällskap en liten stund också :)

en liten sväng inom stan imorgon också, så jag kan göra av med mina pengar innan jag ens fått dom, yeay!. icke!!! måste köpa nåt fint till katha, vars konfa jag ska till på lördag. även något att ha på mig eftersom det blir kusinkalas direkt efteråt. well, får se vad det blir :) flytt-packningen har startat nu också (u) jobbigt, men kul att hitta saker man saknat och letat efter :D

godnatt

hajk, anyone? :)

(skulle bara påminna er om att jag fick mvg på mitt samhällearbete!:D )

dagen bestod mestadels av solsolsol och åter sol!! skitskönt. dock har ajg och fia(dom enda som fick mvg på arbetet;b) träningsvärk :( jobbiga gympa, tur att vi är så vältränade och har DEN kondisen (u) eller inte. blev en frapino var vid kanalen och sen lite klubbor på tuffa stället 1, som hippo hade sagt :) engelskan var döden, för trainee är döden.

nu blir det kinamat,
pussHAJ!

positiva överraskningar!

min syster försöker lura i mig att norge är som turkiet, utan turkar.. nja, tror jag på det? vi får väl se:)

hursomhaver, så fick vi tillbaka samhälle arbetena idag och ni kan kalla mig proffs, pluggis, bäst, VADNIVILL, för jag fick endån mvgmvgmvg(-) och när jag berättade detta för fia fick jag ett "VA!?" som svar, tack för förtroendet.. hon fick också mvg(-) så det sprang vi runt och stoltserade med hela dagen "mvg i samhälle, samhälle i mvg. mvg=samhälle. samhälle=mvg" det inhöll iaf för det mesta orden 'mvg' och 'samhälle' för vi var såååå duktiga! foggy älskar oss igen, mest mig!

sen hände inget annat viktigt i skolan, ett dataprov som gick skit, men jag lever fortf. på samhällen :D dryyyyyg dag imorgon, fast det är iaf inte dubbellektion :)

gullig&mysig, jomantackar! HAHA :P

nu somnar jag gott, för jag fick trots allt mvg(MVG) på mitt samhällearbete.
pusss!

nothing to say

jag&gibbs harklade oss samtidigt :)
har egentgligen inget viktigt att skriva. pb var magnifikt idag och det är tack vare dessa avsnitt jag forsätter att följa det:) skolan var väl helt okej. men gillar inte måndags-matten för då känner sofia&magnus något behov att berätta mina innersta känslor för alla, jag gillar det inte :(

har gjort samhälle-läxan nu. duktig i excel och allt :D måste trycka ut den imorgon i skolan dock för min skrivare är inge vidare, går itne ens att starta..

alexandra's soon to be sambo hälsade på idag, och det slår mig att snart drar hon. jag kommer faktikst att sakna måndagskvällarna, trots allt! :) negativt är dock att semestern blir norge i sommar för att hälsa på henne.. njae :/ heja solen!

idag bakade jag negerbollar, kul att det stod just det och inte chokladbollar i boken :D

pusshaj


sunshine, lollipops and rainbows!(8)

jobb om typ en och en halv timme, bussen om en. jag orkar egentligen inte, men tillskillnad från vanligt så mår jag toppen, har hunnit äta en ordentlig frukost och kevin hill är bäst, som vanligt :D

somnade redan vid ett igår, nice! nu ska jag sitta inne och jobba i fyra timmar, trots att solen skiner som aldrig förr. jag vill att det ska vara lite lite varmare så man hade kunnat bada :) stranden. ååh, vad jag längtar till sommaren.

well, nu ska jag gå och fixa mig!
pussHAJ

slow down

siiter nu i soffan och tittar på helen's små underverk.. well, det är vad min lördag består av. ger upp baby totalt nu, det är inte ens baby längre. usch, jävla mes! har umgåtts med min halvt lulliga mamma och svettiga bror hela kvällen och nu, endast lite över tio, en lördagskväll, vill jag sova :O nej, det funkar inte. sa iofs att jag ville ta det lugnt ikväll, men inte lugnt.

allt snacks är slut nu, så inget mer gott att tugga på finns det att locka mig med ens. jag har inte ens dragit på mig smink på hela dagen så ska nog inte röra mig ut för att träffa någon, pallar icke sa nicke det. eva&adam på tv innan idag, ääälskar. och mamma klagade lite för att jag kunde allla repliker, men åh, favoritserie+film!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tila tequila gick i tre timmar innan också, vilket jag inte såg. men jag förstår inte. vill tjejerna inte ha tila så kan dom ju bli kära i varandra? den risken/chansen finns inte i ett sånt realityprogram om det handlar om heterosexuella, men nu har ju även tila konkurrens. hm, förstår inte programidén riktigt..

well, tillbaka till filmen nu!
puss

bilder från förra helgen.

först dk med zoey


sen krök hos william's bror


lördag grillade jag&babyC på dagen


sen drog vi på dryyg fest vid södervärn.
puss på buss



((:

grillat ärärärärÄR godast :)

image47

hallådär(köp blåbär, hallå en gång till, köp rutten sill)

(hallå många gånger, köp dubbla långkalsonger!)

np-eng-speaking igår gick endån rätt hyfsat, trots att jag stammade som jag vet inte vad och kallade kyrkogård för "the thing around the church" så jag är ganska nöjd :) fick som sagt sluta två timmar senare endån, lite dåligt. plus såg en b-ig musikal där det enda roliga var bög sången och när "nicola" rökte i buskarna! HAHA, som taget!

på kvällen åt jag fläsk(?) smakade fett, enbart fett! sen drog jag hem till fia. chrelis ica och alex var också med. vi lyssnade på musik, snackade skit och hade barnkalas. dvs. fruktsallad och läsk i flaska med sugrör. raptävling inkluderades också i början. älskar att jag har mitt barnasinne kvar! :D

nu sitter jag här och jag förstår inte varför när det är så fint väder ute, men så är det. trycker i mig chips och pepsi, känner mig såsåsåså nyttig :D ikväll blir det käka revben och sen ska jag nog träffa baby. oooorkar inte festa denna helgen, trött på det just nu. fortfarande bakis sen förra? knappast, men vill inte känna känslan av bakfylla igen, vill inte på söndagen ha ångest och uttrycka mig "jag vill inte leva" med vilket jag menar att jag vill sova i två dagar. nej, imrogon ska jag vara pigg när jag kommer till jobb, för en gångs skull! :D

fia being sweet to me (u)

snälla, gå ut när det regnar för socker smälter i vatten.
det sägs att det regnade den dagen du föddes men det var bara gud som ville spotta dig i pannan.
rosor är röda, violer är blå. johanna är skämmig så vad väntar du på?


dsm

image46

god afton

sitter och diskuterar den nya oxie hoe'zz filmen med magnus och jag mår bara dåligt.
1. lär er svenska, ens stavas med E inte ä!!!
2. lär er göra en ordentlig film där låten håller ut igenom allt.
3. skaffa er ett liv och bara sluta. jag har myror i brallan nu så tragiskt jag tycker detta är (U)

anyhow så har jag som sagt sovmorgon imorron och därför kan jag inte somna nu.... :( ncis avsnittet om pun pun har visats 1000 ggr och den 1001:e orkar jag bara inte se det igen :( csi miami är bara tråkigt och endast min mamma tycker att hora-tio är snygg...

vilade lite innan som vanligt, känns som jag haft migrän hela vekcan.. anyhow, pappa kommer in och väcker mig, jag vaknar då lite förvirrad och säger att jag har lapp om att det är sovmorgon och varför jag är försenad.. det kommer sedan fram att klockan är typ sju och vi ska äta middag.. vilket det tog ett tag för mig att förstå, hatar när man blir så förvirrad..

såg debatt innan på ettan, om englamordet och såhär brott&straff. där en gubbe vid namn jan jönsson resonerade att det var synd om mördarna för att dom hade inte fått någon kärlek när dom var små och dom hade faktikst också familjer. han säger till dagmar, som förlorade sin dotter för sju år sen efter att dottern blivit strypt till döds, att hon borde ha kontakt med mördaren. varför inte? det är ju synd om dom. jag förstår inte!!!! vem i helvete kan resonera så? visst, det kasnke inte hjälper att dom sitter inne föralltid heller och ruttnar, även om jag tkr det gör samhället tryggare, men vafan ska man göra? ge dom "vård" och sedan förlåta idioterna. knappast! lås in jan jönsson också och kasta bort nyckeln!!!! jag kasnke egentligen borde respektera hans åsikt, men den är ju helt absurd, man kan inte tänka så? det är inte mänskligt. och även om han säger så, tänk om engla varit hans? hade han resonerat på samma sätt? knappast!

btw, är skånska+göteborgska=jönköpingska?



godnatt :)


it's in the way you hold me.

drrrrrryg onsdag igår, som vanligt. men jag överlevde trots att trainee var segare än vanligt, dock fortf. lika ful och fettig i huvudet. åh, jag hatar henne :(

idag fick vi börja två timmar tidigare för att vi skulle skriva nationella i engelska och detta får vi INGEN kompensation för, inte heller för att vi kommer få sluta två timmar senare imorgon. ibland gillar jag inte bm heller :( np gick iaf halv-bra, vg kanske kanske... skit dryga ämnen, hur ska man kunna strukturera det bra, använda linking words och samtidigt argumentera? värdelöst! fika x2 sen iaf, först med tjuv-zoey och marre, välförtjänt efter att vi var dötrötta efter np't :( sen med katha och chrelis var tanken, denise(?) ica vicy och alex joinade också ett tag. ica mest för att tigga av alla :) tjuggis! :)

btw hade mina naglar blivit skitlånga, så bara bet jag av dom igen. FAN! värdelööööööööst

nu ska jag vila en timme eller två, försov mig imorse så är lite nannig. börjar dock inte förrän 1215 igår, enligt mitt schema :)))))
pussHAJ.

i'm on top of your world

var lite nannig efter skolan, där jag iofs bara hade två lektioner, så jag tog mig en liten powernap :) dock varade denna i fyra timmar, men det var skönt och välbehövligt(kan man säga så?) vad är det för "gårdagens dumheter" papsi snackar om. nåväl, inget jätteilla iaf :) mina tänder börjar värka igen, från ingenstans. tacka vet jag citodon! (:

dh började idag, lovelovelove. jag grät som en idiot, det var ju faktikst sorgligt! (u) sen lite christine! <3 imorgon är det grey's och torn samtidigt, sen satc efter. nu får vi prioritera :) årets längsta skoldag imorgon också, jag orkar inte.. börja 815 är heller inte kul :( nåväl .

PUSS

nån gång måste du förlora igen

jobb igår, gick bra :) sov hos baby inatt och kom typ nyss hem, var tvungen att dra hem och duscha o sånt innan skolan. jävla skit bara att min buss slutade att vara min buss vid jägersro :( jag slöt ögonen precis när vi körde från coop, och när jag öppnar dom igen för att se vart vi är, så sitter jag helt plötsligt på 37:an mot typ fosieby eller något. !? fick hursomhelst gå från örestad till jägershill sen, svettig lök :(

snart sitter man på bussen igen mot skolan, ska bara se om jag kan hitta något gott att äta först, är skithungrig och har döööont i huvudet, aspirin, please! :)
pussssssssssssss

en sommarnatt inte längesen..

lite dåligt samvete har jag faktiskt. bestämde mig för att inte gå till skolan idag, hellre skolk än två ign, visst? så det fick bli lite utsovning, kolla på presskonferensen om engla och sen 27 dresses :) härlig dag trots att jag känner att jag kanske ska plugga på det jag ska ha prov på sen? fast nej, det kommer bli tidigast på tors och måndag.. :)

ingen data eller samhälle imorgon, så då börjar man 1135, lagom skönt! :) ska nog ta en sväng uppom chrelis nu, maybe baby.

får hoppas att idag är min dag.

rip engla!

jävla idiothelvetesgubbjävlapedofiläckelrabiesfuckingkukhuvud till mördare! släpper ni ut 42-åringen ur fängelset igen så är det ett bevis på att sveriges rättsystem är totally fucked up! han förtjänar inte ens att leva. han har fått sin andra chans, lås in honom föralltid!!!!!!!!!!!!!!
det här är inte min dag

(jag hade tom rakat benen)

dryg söndag.

lördagskvällen bestod av krök hos chrelis, dryyyyg blattefest och allt resulterade i att jag var hemma redan vid halv två. idag var jag äckligt bakfull imorse, jobbade mycket och tjänade lite :( sen blev det bilfärd hem, yes, pizzakäkande och nu ska jag snart sova. eller? natur&spanska prov imorgon. jag har INTE börjat plugga. kanske är sjuk imorgon? :(


A is for age: sjutton.
B is for booze of choice: öl. 

C is for career: inga kommentarer.
D is for your dad's name: conny.
E is for essential items to bring to a party: alkohol&vänner.
F is for favourite song at the moment: if it's loving that you want / one thing.
G is for favourite game: oj.
H is for home town: malmö.
I is for instruments you play: luftgitarr. 
J is for jam or jelly you like: diggar inte det.
K is for kids: nada.

L is for living arrangements: oxie/husie.

M is for mother's name: ann-louise. 

N is for name of your crush: finns ingen.

O is for overnight hospital stays: en efter knäoperation. aldrig mer!
P is for phobias: höjder.
Q is for quotes you like: oj.
R is for relationship that lasted the longest: dunno.
S is for sartorial style: pyjamas.

T is for time you wake up: skoltid.
U is for underwear: hipsters.
V is for vegetables you love: typ svamp.
W is for weekend plans: vit helg, tack.
X is for x-rays you've had:  ben.
Y is for yummy food you make: skorpor.
Z is for zodiac sign: vattuman.


for better or worse

fredagen bestod av köpenhamn med baby-zoey. skittrevligt, bra väder & fick lite inhandlat också. känns alltid skönt att bränna pengar! tack lovie! <3

kvällen blev en pärs. först till bflo för att gå till en kille hus vilket jag varit i förr, samma uterum, samma människor, samma rolighetsfaktor, som låg på noll :( dock ingen polisjakt på skolan denna gången. folk har växt upp. hör och häpna! sen drog vi vidare för att festa med mina beloved classmates :) skittrevligt faktikst! fick höra lama raggningsrepliker i stil med "ska vi testa OM du vill kyssa mig!?" (u) det blev dans och klassfoto med några frånvarande, precis som i vanliga livet? HAHA. kul var det iaf, trots att vi var få och lägenheten var liten, verkligen LITEN. grova snapsvisor blev det också (u) och alex sjöng en snapsvisa solo för mig :( haha.
bilder kommer såfort jag fixat sladden:)

idag vaknade jag skitpigg vid halv tolv, tog det lugnt, en befogad sväng inom chrelis, as usual. där blev det tändare-experiment och hon förstörde den tredje tigern. en återstår och den ska hon INTE få röra :) sen gick jag hem för att duscha och fräscha till mig. dock är det överskattat att borsta tänderna och underskattat att trycka i sig vitlöksklyftor. detta ville jag utjämna och åt istället för att borsta tänderna direkt, det blev senare avklarat :) därefter vill chrelis grilla marshmallows, finally. jag hänkade och där satt vi i solen och bara mös, underbart!

fix nu närsom, därefter food och sen förkrök hos chrelis med fina flickor! <3 sen drar vi på blatte-fest för att kontra mot svenne-festen igår och firar vår "vän" som fyller arton. HAHA. chrelis fattar..  HAHA, fia fattar! rent krasst! :D  får se vems säng man sover i inatt. baby's eller min?

hatar snåla människor,
puss


rix morron zoo! <33333333

image45
nu drar jag och baby-fia till grannlandet i väst! pussssss

kan du iallafall låta det hinna gå en dag!? (meningsbyggnad?)
nej, inte ens det.. i've got nothing to say - it's your fault anyway!

sushi, NEJtack!

image44
äckligt :(

sushi, tack!

två besök på espresso house idag, och nu är jag pank på riktigt.
satt vid kanalen med mina absoluta favoriter idag i typ två timmar. stört mysigt med sol och snack om ingenting. lite finska blev det dock, sådså :)
projek get over him startar nu, för jag orkar inte längre..

nu ska jag smaka sushi,
puss

du får ingen mat för du ska banta

1102 dkk. lagom rik känner jag mig med alla sedlar. ska nog fota mig med dom sen, utspridda och kanske hålla en pistol också, gangster va?

sitter på min systers bärbara data nu, mamma avslöjade lösenordet. så nu kan jag spela tårtspelet hur mycket jag vill, lite svårt med nivå "medel" dock.. flera tårtor samtidigt när man har en bärbar-data-mus :(

ska leta efter något gott i kylen nu.
puss,,

mer onsdag!

jag hatar elitserien.
varför tar man bort grey's och criminal minds för detta? (u)
då får det bli en ny serie-start att titta på idag istället då :)

fika med chrelis idag, älskade babycake! en brownie med grädde & vaniljlatte. dock var där ingen sol, utan vi fick sitta på skuggsidan. rent krasst, som det stod i metro idag! lite kockduellen och en vila på soffan sitter fint nu... :D
(sushi imorgon, spännande. är det verkligen gott?)
träffade nessi på bussen idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älskling! alltså ni förstår inte, ingen förstår. ni kan ha hört talats om henne, men ingen förstår! hon.. åh, jag finner inga ord för att förklara hur kul jag hade den kvällen när mamma skulle ta hand om sin "väninna" som morfarn tkt hade fint hår, det hade hon inte! hahahahaha :(

image39

image40

image41

image42
nessi-baby ser kär ut!

låt oss skrapa, skrapa, skrapa loss!


464601-38ledig idag ((: såg nyss walk the line och alexandra "aprilapril-lurade" mig att johnny och june skulle dö i sängen i slutet, kuuul :( dessutom är hon en hel vecka försen!

ska snart in till stan och fika med chrelis i solskenet. så jävla härligt väder! glajjor på och en freezer, så är jag nöjd :) imorgon är det inget språk så antar att jag marre o fia drar till eh då med, som vanligt. tur att jag är så rik! (u) dk på freitag. HÄRLIGT! & skiner inte solen då.......

nej, nu ska jag gå upp och se vad jag kan dra på mig!
puss


det är inte lätt när det är svårt..

åh, skön dag idag med ett svensk prov som nog gick an endån, kändes ganska güt! trots att ac aldrig kan hålla snattran, tar en kvart på sig för att starta en lektion och ytterligare tjugo minuter för att stänga av en mobiltelefon med en flicka som har blomma i håret. "åh, vilken tjatig en!" (u)

sen hem och sova för att dra mig till jobb där dom säger att vi ska sälja skit, jag blir lack men var endån en av dom tre som kanske skulle få sälja illu, så tobbe var snäll och drog mig i lottningen. lika mycket tur som när vi lottade ut 'älskade, lilla gris" jag har turen med mig ibland! :) så gick endån hem med 24 sälj, dvs. 500 kr . inte illa pinkat! :)

nu är jag ledig imorgon eftersom det är utvecklingssamtal och då känner jag att jag vill stanna upp hela natten, bara därför att. men mina ögon orkar inte ens hålla sig vakna nu så det blir väl att jag ligger i bingen/soffan om en timme eller två :(

dk på fredag iaf, med bäste-zoey och nu ska solen fram. ingen pallar väl snön endån!?! (u)
fast vet inte om det blir dk, fia har nu snott två av mina pojkvänner... så får la se ifall jag kan förlåta henne.... ;) HAHA

troll, trollare, johanna!?
464601-36

god afton

som vanligt så var annie sjuk, hon var antingen förkyld eller hade gonorré, i vilket fall så var fean inställd, igen :( gillar inte det faktum att det är den första lektionen på måndagsmorgonen och hade skolan bara haft något system så man kunde se vilka lärare som var sjuka hemifrån hade där inte funnits några problem, tyvärr är inte fallet så (u)

pb idag var lika bäst som vanligt, ääälskar!

jag är kär i en kille, bara fia och patrik(kom in och ät kötbull!) vet. det är en hemlis till jag vet om han verkligen är the love of my life hahahah. sorgligt :(

bråkade med ac idag, igen. men hon är konstig!? hon ställer en fråga till oss, sen sätter hon sig ner för att hon blir trött på att vi diskuterar om hur vi vill ha det. för att sedan bli lack när jag frågar vafan det var vi kom fram till!? (u) sv-prov imorgon, jag orkar inte. visst, itne alltför svårt, men endån? :(

ledig på ons&fre dock. sköntsköntskönt! onsdag blir det till att sova, jag orkar inget annat. fredag är det köpenhamn med zoey-babe! vi har sett fram emot detta länge nu, så skiner inte solen och tar våra pengar slut eller något annat tråkigt så blir vi lissna i ögat. btw, det har slagit ut blommor på träden vid vår hörna.

VÅREN ÄR HÄR!
puss

saknar denna typ av engelsklektioner (u)
464601-37

söndag

det är väl värre att snyta sig offentligt, än vad det är att rapa? :((
TAS = Team Against Sebastian

söndagsångest?

var hos sandra igår, kul med oxiefolk för omväxlings skull och kul med sandras rum -incidenten. haha, som man garvade :D :D dock blev jag tyvärr utsedd till "glas-skärvor-upplockarN" och later on "diskarN"(som vanligt) in och spela biljard sen var tanken men orkade inte det ju, så åkte hem och la mig. kom i säng redan vid ett :)
för bilder så hänvisar jag till micas blogg :)

idag har dagen bestått av att man vaknade bakis, drack det obligatoriska vattnet och juicen för att sedan somna om, vakna vid elva, duscha & äta frukost för att sedan åka till jobb. gick förvånansvärt bra idag faktikst, lite besviken dock att det gick så dåligt efter paus, men men :(

efter jobb blev det restaurang för att fira fxxfxx nånstans i limhamn? goda pommes, äckligt kött.. & vem fan uppfann KALL bearneisesås(stavning?) finns det något äckligare? jovisst, men inte mycket, det är så ååh. värm den istället!?

ska sova nu, är helt slut!
puss

hårförlust..

image35
tjockt och lockigt hår efterlyses!!!!!!!!!!!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

464601-33HEJ
laddat ner håkans nya skiva nu, fått skitbra kritik så var
tvungen att lyssna för att se vad det var för något ju,
riktigt bra faktikst!!!!! :)

annars var jag hos cim's syster igår, vars lght hon passade.
trevligt, sandra var fullast, som vanligt och decka typ vid
tio kanske? aw, gulled. hemma var jag vid två efter en
förfest som blev en lång fest som egentligen inte ledde
nånstans :) haha. dans&sång hela kvällen lång i en liten etta 
och svettas gjorde man också ... men men :)

idag ska jag bara träffa baby lite först ikväll, tror jag. sen får jag se om jag orkar gå ut.
jobb imorgon också (u) sen restaurangkäk för att fira fxxfxx på kvällen :)

min syster är sysslolös, så hon är bara jobbig oftast. dessutom hittade hon på en
egen uppfinning, nja, vet väl inte alltför väl vad jag ska säga om den, men men...

nu ska jag gå och sova lite till, bädda sängen först (u)
puss,

bärbar data är bara jobbigt..

femte espress house-besöket denna vecka blev det också.
mitt kort fastnade i automaten, men tillslut fick jag ut det.
72 kr återstår på mitt konto(u)

världsbäst!

ingen är så rik att han har råd att förlora en vän
<3


              

someday you'll be returning.

denna veckan har varit en av dom skönaste på länge, om man ser det ur skolperspektiv och räknar med att det mest bestått av espresso house. åh, älskade espresso house, idag blev det fjärde gången denna vecka, och det har gått fem dagar. älskar det faktum att jag inte inser att pengarna bara försvinner, men gott är det!

idag hade jag samhälle, 0830-0935, efter det var det inställd natur och spanska, gillar inte att det betyder att jag har nu rast i fyra timmar, typ två har redan gått, för att sen gå tillbaka och ha 40 minuters engelska (u) hade det inte varit för det att jag har outline-pappert till vår grupp så hade jag skitit i det, orka liksom? men jag är en snäll lagkamrat :))

ikväll blir det förfest till.. ja, vad? det återstår att se. mamma bjuder iaf på grillade revben med klyftpotatis och vitlökssås <3 ÅH, love of my life! bara hon inte skiter i det nu för att solen inte skiner. på tal om det ja, VARFÖR SKINER INTE DEN!? igår satt vi utan jacka, idag med extra filt (u)

ska väl röra mig tillbaka till skolan om typ en timme, känner för att trycka i mig lite skorpor med ost nu, men jag är ju så mätt! vi får se vad kylen erbjuder :)





                       


FINA BILDER. föreställande :
1. mig, jag skulle se sjuk ut
2. jag hade hittat läppglans och tog fram mina fina slingor
3. fille var kär i sandra och skulle skicka en bild på henne. VAFAN GJORDE JAG DÄR!?
4. jag har köpt ny halsduk och mössa :$
5. min favorit-bild på mig själv när jag var mindre. tyckte att jag var SKITsnygg!
6. skitsexiga lilla jag!

miss fatty

there's a party in sweden's pants!
sverige pussas&kramas var toppen :)

det finns för många minnen kvar..

dagen idag bestod av vanlig lång skoldag minus idrott&labb. jag orkade bara inte :((
årets första frapino-intag skedde även igår och årets andra idag. fia&jag vill bli tjocka för beach-2008. eller något :) har sånt fruktansvärt sug efter en pizza också, gillar egentligen inte det, men idag är det galet! kom hem och åt lite krispie-fiskar istället, gott men suget försvann inte :(

grey's idag, veckans alla tårar ska släppas under denna timmen och därefter ska all min glädje komma ut när sverige dansar&ler är tillbaka med nytt namn; sverige pussas&kramas. det ser lovande ut med baby-johan&baby-björn, så det ser jag framemot :)

nu ska jag ta något att tugga på. vi kanske har pommes med grillkrydda och ketchup? åh, vad gott det hade varit. tvivlar dock på att jag kommer att hitta det i frysen. håll tummarna! (;

pusssssssssssssssss

back on track!

ja, får väl dra en lagom ordentlig sammanfattning på de senaste dagarna :D

lördag:
sov först hela dan innan jag rörde mig till oxie. jag, chrelis, ica och sandra förfesta hemma hos den sistnämnda, cim&emelie kom även senare. lite närmre midnatt drog vi in till stan och skulle på någon hyrd krog eller liknande. bussresan fylldes med sång, trevligt att vara full utan att bli avslängd :D

väl framme så var där tråkigt, tror jag? träffade även gårdagens utländska firma, och kramade han ena som om vi känt varann skitlänge!? haha. svarttaxi till lilla torg och jag hade tjänat en tjuga om sandra hade sugit av den här 50-åriga thailändaren (u) helst inte, så fick betala 70 istället för femtio.. haha :) tråkigt på lilla torg, så efter att jag fixat rutan's msn till mica, finally, så tog vi svarttaxi tillbaka till sportsbar. vid denna tiden hade vi blivit av med ica, för hon hade pimplat rödvin och gått hem och lagt sig!

drack en öl innan jag drog mig mot bussen, där en man som kallade mig linda(!?) erbjöd mig taxi hem, jag svarade dock artigt nej :)

söndag:
klockan framflyttad en timme betydde att jobb började en timme tidigare och det var jag inte pigg på :( drog dit, fick dessutom sälja skit och bakis var man. uschnej! kom hem, sov och åt lite.

måndag:
skolan, jobb, sova. dryg dag, men PB är tillbaka, inte bättre än nånsin, men fortfarande bäst!!!!

tisdag:
skolan, typ en lektion, och den var inte ens seriös. sen polisfrågor på underdog och det var värdelöst, vem kommer ihåg fyra namn när det nämnts 74874452148547 st olika!? inte jag iaf!!! (u) därefter drog jag och fia på upptäcktsfärd för att se vart jag ska bo nästa månad, vi hittade typ stället och det var väl helt okej. vid fia's gamla sprit-gömma :(

sen var dedt tandis som gällde, sprang dit och kom endån försnt (u) därefter hem, lagom mör,så sov i 1,5 timme. innan mamma tjatade om jag skulle med alex&sebastian och tvätta och diska.. varför skulle jag vilja det!? uppfattade senare när jag inte var så yrvaken längre att det gällde solning och träning, så jag hänkade för att utföra det förstnämnda :D

ska se lite tv snart, sen sova :) borde egentligen göra fean, men jag orkar inte. världens längsta dag imon också. slutar typ fyra, annars två typ varje dag!

puss&godnatt,
johanna

RSS 2.0