i'll give them all to you

RÄKOST, så jävla gott :))

ska snart ta bussen hem till fia, tillsammans med baby-ica.... :) tanten på coop tkt vi var jättesöta idag, så SÖT tant!!!! har handlat mig en väska, HALVA reapriset. jag älskar rea!!!! och en keps(!) fin som fan... nej, men skön iaf! :) och jättesöta örhänge och en stor necessär(?) och billig hårinpackning - finally! är det någon som vet om barnängens aloe vera yoghurt hårinpackning slutat att tillverkas? för den är bara puts väck!?

hursomhelst, norge imorgon. ses nästa vecka!
pussssssssssssssssssssssss

i'll be with you forever

ska alltid förstöra för mig själv. nu har jag nyss kollat upp vem som vinner top chef, shear genius, project runway och sen tidigare vet jag top model och crowned..  visst, det förstör inte riktigt programmen men nu måste jag lära mig tycka om dom som vinner och jag håller med i model, chef och frisörerna INTE pr och crowned är jag inte alltför insatt i.. hursomhelst :)) jag hatar att internet vet allt!

snart blir det jägersro med ica och linda, måste köpa leggings och ansiktsmask och hårinpackning! sen ska jag hem och packa och sånt, sen hem till fia och imorgon vid åtta åker vi till norge, i en bil UTAN ac och UTAN radio - hoppas min mp3 håller!!!

ska fixa mig lite nu.
puss

RIDICULOUS!

dagen idag bestod av solning(?) i icas trädgård, vilket bättre förklaras med mat, bubbelpool, studsmatta och häng i soffan :) det blev väl inte alltför mycket sol för vår del, får väl skylla det hela på att ica hade nackspärr. jag vet! haha (u) imorgon blir det iaf la playa för henne och mig, pappa kör dit. så får se vart vi väljer att åka, för vi orkar inte gå fyrtio minuter till närmsta busshållsplats......... :D hon kan få äran att tjata på hennes pappa :))

kvällen innebär iaf inhandlande till min syster, eftersom vi ska till norge på fredag. i en bil utan ac, utan högtalare i baksätet, knappt ens i framsätet, en svettig fredag ute på vägen (u) ångest! jag gillade nattbuss med ac'n ju!! hursomhelst så har jag fått en ny cykel igen :) för min syster ska få min DYR-ING och jag fick eivor's vita crescent, som var en självklarhet att jag sett!? haha. så nu kommer jag inte låta så mycket i stan, nöjd fia!?:D just det! ska träffa baby-coop på torsdag också, long time no see - så nu blir det catch up! med skit snack, me like :))


pusssssssssss!
älskar alphabeat's album - KÖP/TANKA!


was never made to die

arrrrh, så jävla trött jag blir. det gick verkligen som en dans på rosor, sen ska du förstöra allt igen! fuck offfffffffffffffffffffff!


hursomhelst :) igår var det stranden igen med chrelis och karin och jag har klarat mig utan att bränna mig alla dessa dagar, förutom precis ovanför bröstet en liten fläck.. på kvällen var jag hemma hos chrelis och dega tills vi somnade vid ett och jag gick hem igen och nanna skönt i min säng :) nu ska jag snart hem till ica och sola där och bada i vattenspridare, så längesen man gjorde det! orkar inte ta mig till stranden om inte skjuts inkluderas, och det gör det inte idag när karin och chrelis sviker! (u) haha.

så nu ska jag dra på mig bikinin för 21324244 dagen i rad - SKÖNT!
puss

jubelidiot

LÅT MIG VA!!!!!!!!!!!!!!!

serious

solen skiner och jag har varken tid eller lust att skriva här om dagarna när jag spenderar dom nere vid havet eller någon halvrutten pool i solskenet och bränner mig på bröstet och resten av kroppen blir brun. hem kommer jag runt fyra och vill sova tills nästa morgon, men det funkar inte så. somnar en halvtimme eller två och ikväll bjuds det på filmmys hemma hos chrelis. igår var det kaffe, kaka och bubbelpool med linda hemma hos ica. älskar sommarn när den är såhär - som bäst!

puss

much better

 
har lite ångest, men detta blir väl vad jag har på mig ikväll, funkar det? i skorna gör det, sen är det lite kaos, men vadådå :)) har plattat håret idag, hela, har nog inte gjort det på över en månad, känns skitkonstigt och jag blev JÄTTEvarm.. men nu blir det snart fiesta! puss


(btw, imorgon fyller jag 17,5 :D )


på hyr och köpvideo i januari!

är det bara jag som fortfarande inte kommit in i dvd-eran? vi äger nog ett tjugotal dvd-filmer och sen en hel förmögenhet i video's och jag tittar på det nonstop. ica skrattade tom åt mig när jag sa att jag spelade in på video. what? gör man inte det längre? haha.. hursomhelst så såg jag föräldrafällan igår och idag, jag har nog sett den hundra gånger, men idag var första gången jag grät. så jävla fint när dom får reda på att det är den andra tvillingen som dom har ju. haha (u)


this song is not for you!

tyck mer synd om mig: var på klagshamn idag och skar upp (hela) foten på en sten, ajajaj! complain much? jaa :D anyhow, var där med chrelis cim och karin, solade för mycket men det har lagt sig och jag blir snartsnart brun, bara lite lagom röd på bröstet, men vafan? som cim sa, det ska synas att vi varit på stranden, skit samma om det är brunt eller rött - det ska bara synas! gillar vi :)

nu blir det snart lasagne, jag älskar pappas lasagne! och har redan ätit min egen fruktsallad som ocks¨å är SÅ god. min lillebror köpte tranbär/hallon saft till mig istället för persika/hallon (u) så nu har vi nog en sju liter äcklig saft (u) och pappa hittade ingen sololja till mig heller. vem släpper iväg okunniga pojkar att handla? (u) jag..

ikväll vet jag inte vad det blir, ska höra av mig till chrleis ica och linda så vi får se vad som händer och vad jag ska ha på mig.... tröjan blir nog kjol, kanske? hursomhelst..

puss

AAAAAJ!

stranden idag igen, men bara typ 2,5 timme för mina vänner är sega och min mamma ville köra mig hem, så visst:) men synd är det om mig, för först står jag så fint och väntar på mina kära c'n så kommer en äcklig jävla geting och sticker mig!! jag har aldrig blivit stucken förr. ont gjorde det, och då var klockan ett, nu klockan sju gör det fortfarande ont! och som om inte detta skulle vara nog!? nej, då stukar jag även fingret när jag ska slå på min bror (u) somliga straffar gud med detsamma!? och ja, jag skriver detta för jag söker sympati/empati? (jag känner inte riktigt till skillnaden) men aj, det gör ont, så feel free to tycka synd om mig! ;)

ska snart hem till chrleis för att se deras takrenovering eftersom dom visst inte hade kommit längre.. sen blir det bio med linda om en timme typ, knaske kanske ska fixa mig? (a) .. imorgon blir det klagshamn, pappa kör dit. vem kör hem? :)))

puss

you spin me round like a record

stranden idag igen, fast idag blir det efterlängtad strand a la ribban. sitter fint även om jag gillat klagshamn bättre så jag kunnat ta med en finfin solstol och solat framsidan med glädje.. nu kan jag inte det och kommer säkert bara bli brunare på baksidan och inget på framsidan :( men först och främst så ska cim och chrelis in till stan och föra över pengar. är dom årets segaste? ja, det är dom! :) men men..

bio ikväll :)
puss

gott, gott gotti gott gott!

var nyss på tallriken med mor, bror och ica. käkade revben och baguetter, mums! jättemysigt trots att vi var dom enda som inte fick igång våra engångsgrillar. vi skyllde på att den var ur datum och mamma åkte hem och hämtade tändvätska som vi sedan dränkte den i! :)  tänkte bjuda ica på sun lolly, men hon skulle hem och kissa, så det blir fler till mig! :)

tidigare idag blev det bo01 med cim och chrelis. och eftersom cim är klant of the year ;) så tappade hon sin lur mellan springor ner i vattnet (u) men med lite teamwork så fiskade vi tillslut upp den och killen från hongkong kunde ingenting. fult dessutom med skjortan knuten i magen! (U)(U) snygg bränna har jag fått nu också, "brun" på baksidan av kroppen, vitast på framsidan. imorgon kör vi solstol! och hoppas på lite klagshamn, med sand! ont att ligga på gräs och dessutom invaderas av nyckelpigor :(

ghost wisperer om fem, måste förbereda mig!
puss

sunset

nu blir det stranden - äntligen är sommaren här!!!!!!!!!!!!!!!! ska snart cykla bort till bo01 på min fina cykel som inte låter! (u) ska bara se om jag hittar nudå när jag cyklar själv.. heja mig! sol på mig och jag har peelat hela kroppen nu innan så jag kommer bli JÄTTEBRUN, på söndag!! :D

puss fruktsallad

can't touch this

okej, nu börjar jag bli lite lagom uttråkad... :( väntar på att chrelis och cim ska bli klara så man kan möta upp dom i stan för att sen mysa på bo01. men dom ska duscha och sånt, palla det? (u) måste dessutom vara hemma till tio igen, för vet inte hur man spelar in så då missar jag project! (u) dagens i-landsproblem. kanske ska gå och pyssla med det istället? puss

you and your beautiful soul

jag mår förvånansvärt bra, jag är stolt över mig själv att jag tog tag i allt tillslut och det känns faktiskt bättre än jag förväntat mig! får se vart det här leder... :)

tur var iaf att jag INTE somnade halv sju imorse :O sjuuukt, jag var helt pigg och kunde verkligen inte somna, jätte deppigt! (u) sen vaknade jag av att chrelis ringde vid halv två så kollade lite dolce vita och nu ska jag väl snart äta middag/frukost? sen ringa upp chrelis igen och kanske drar till oxie eller något, om det inte blir sommarchansen?

vart är solen!?


i'm your shadow

sad, sad situation..

två år vs. typ två månader!?
no more re-written-shit.
over is over


bye bye, i promise not to cry, bye bye


boytoy baby

deg i soffan har hela min tisdag handlat om, trots att jag vet att solen skinit och jag hade kunnat utnyttja detta på bästa, möjliga sätt. men då måste man ha ork i kroppen också - det hade jag inte. imorgon blir det väl stranden, om vädert blir riktigt så bra. så idag får jag lägga mig i tid så jag vaknar om klockan skulle ringa imorgon :)

på fredag ska jag på bio med lindi, till slut! och se satc-filmen igen :) har iofs bara sett den med dålig bildkvalité och ingen text, så bio ska nog göra filmen, om möjligt, ännu bättre! :) så det är då. imorgon vill jag också till sommarchansen, så får se vem som också har en ledig kväll och vill joina mig. jag har busy friends upptäckte jag. men men.. :)

nu blir det lite mer ps. i love you, tur att jag inte sminkat mig idag, för till denna filmen gråter jag två timmar konstant; den är så fin! vill ni se en riktigt riktigt bra film, så absolut den!

så puss puss

satc

nu blir det sex and the city och du får njuta av en bild på min superfina(ste) nya bikini och ja, det är mycket hud. men jag gillade bilden jag klippt ihop och hur finfinFIN den verkligen är. så därför bryr jag mig inte :)


you and me and everyone we know

dagen har bestått av att sova förlänge, för att tillsist bli väckt av min faster halv två. hon ville gratulera mig på namnsdagen, tackar! :) därefter åt jag frukost till oprah och sen fixade jag vid mig innan jag begav mig till oxie. hem till chrelis och träffa henne och cim. snackade om lördagens bravader och gårdagens mående. kul ju :) sen kom jag väl hem vid halv nio, var sjukt sugen på kyckling med sötsursås som mamma lovat, men istället blev det poatis och sås för kycklingen var salt (uuu) jättebesviken.  tryckte i mig två bullar i ugnen till det.. mums 8-)

dags att sätta in sunlolly'sarna i frysen? mäkta sugen på det! morgondagen bjuder på vadfansomhelst, inget planerat.. onsdag ska det fina vädert titta fram för en gångs skull så vi hoppas på det bästa och att det blir stranden sen resten av veckan! :D

pusss

a la peaceful melody

kul, kul som fan igår, faktikst :) var på fest i limhamn med sofie, chrelis och cim. haha (u) FAN vad det regnade när vi precis hoppade av bussen, alltså det var SJUKT! sprang hem till christian(/kristian)  och sen fick kläderna åka i torktumlaren. jag kunde krama ur min sjal ett flertal gånger. och sen var jag blöt hela kvällen, feel free to misstolka!, tills chrelis brände hål på mina leggins. ALLTID mina leggings :(((((((((((((( så fick ta av dom. och jag ramlade i trappan, för där fanns visst en trappa som jag missade. ååh. iaf. det var skitkul! :) hemma var jag typ fem, gick från limhamn på morgonen när solen gick upp och en tjockis kallade mig tjock för att han var full. jag orkar inte mer. idag är jag bakis som aldrig förr. jag är aldrig bakfull, på riktigt! vill bara lägga mig och sova,  men jag orkar inte det heller.

BABY! (U)

puss

was it all that easy?

jahapp, då fick man sova ut idag igen med tanke på att jag för ovanlighetens skull vaknade redan elva igår :O idag sov jag till halv ett, skönt! :) och har redan hunnit med att käka frukost, lägga på en ansiktsmask och klippa pappa. snacka om effektivitet!

ska snart hem till mamma, eller ja, om typ en timme. så ska nog gå och börja packa väskan, snart..... igår var jag som sagt med ica och zäta :) åt oss feta på centrum, mums. sen fick vi en gratis, läskig(!?), film av ceasar.. hem och kolla på den först, eftersom jag inte fick bestämma någonting :( SKITSKIT dålig. broren vet ingenting om filmer (u) one missed call hette den iaf, usch nej :( sen såg vi på heartbreak hotel . den var kul, kanske för att JAG valde?..

satte oss sen på balkongen med kaffe och ljus.. skulle göra något på golvet och slår i hela min panna i bordet - PANG - jätte ond-skön känsla, sen försvann det sköna och jag har en fet bula i pannan som spänner. (tyck synd om mig!!!!!!!!)

pussssssss baby!

if i could be you, and you can be me

.. for just one hour!


sådärja, då har man haft lite kvalitetstid med chrelis idag också <3 snart ska jag dra mig ner på gården så får jag sälle med zäta till centrum där vi ska kränga pizza. ÅH SÅ GOTT! jävligt längesen jag åt riktig skräpmat (u) ska bli underbart! därefter drar vi upp till grannen på andra sidan gården med godis och film! myspys :) har ju varit nyttig idag och bara ätit fruktsallad, två gånger, med passionsfrukt. mumsfillibabba! :)

nu ska jag sluta vara trött, för henrik säger det, och sen kila.
puss gulled!

i know i have to go

jahapp, då har denna veckan också gått, nästan klart iaf.. har väl inte haft alltför mycket för mig, men igår var iaf sofia här :) vi var nyttiga och åt fruktsallad och för att väga upp det hela hade vi coca och vispikkerma till (a) haha. vi hade FÖR mycket att snacka om kändes det som, så jag glömde jätteviktiga saker (u) haha.

idag ska jag väl chilla med kräng hemma hos grannen zäta tillsammans med ica också :) men nu ska jag först till jägersro och köpa passionsfrukt :D:D sen ska jag också kolla om en annan bikini finns på hm, den blommiga med volanger. SÅ SÖT! :)

bussen går om typ tjugo minuter så ska väl fixa det sista nu innan jag kilar.
puss <3


you didn't know what to say to me..

THIS IS NOT THE END! (8)

nu är zoey påväg hit och hon har inte med sig kroaten eftersom att hon fetdissa. JAJA, ska jag komma ihåg....... haha nejmen jag vet faktikst inte varför? hon kanske var rädd för någon cool här i oxie, fia och natta vet exakt vem jag syftar på och i vilket läge (u) HAHAHA. så ska väl ut och hämta henne vid bussen om tjugo minuter eller något sånt, så det är kanske dags att topsa bort mascaran under ögonen? inte alltför snyggt ju. sen blir det fruktsallad, med eller utan grädde eftersom mina vänner har blivit så nyttiga ;b



nåväl, ska väl fixelixa lite nu.
puss babes!

we had it all!


här är min tapet jag ska ha i mitt nya rum, tror jag..  har ärvt min
beslutsångest från min mamma.. men jag tycker denna är SÅ SNYGG,
inte kanske just den turkosa färg jag sökt, men allt kan ju endån gå
i blått, turkost, grönt -aktigt! det blir nog bra tillslut. tror dessutom att
jag hittat gardinerna jag vill ha, iaf det ena turkosa paret. så får ju
se hur det blir sen :) resterande väggarna blir ljusa, typ beigea.
men vänta, är det denna tapeten?  jag har kollat på så många olika
så nu blir jag lite osäker, men det kanske är denna eller kasnke inte..
hahaha, det löser sig. denna var iaf snygg den med :)

they're mine you know!?

igår var jag slappefisen numero uno, underbart! :)
idag består dagen av att nu gå in och väcka chrelan på riktigt, om hon vaknar någon gång:) och sen ska jag till jägersro för att ta ut pengar och köpa frukt. mina vänner gillar visst inte hemmabak :( så jag ska göra något nyttigt och gott. a ok! sen kommer ju fia och mama! <33333333 vi ska vika ut en filt på mitt nya rum och ha inomhus-picnic. ELLER så låter vi bli och sitter vid ett bord eller på min fina säng. det får vi se sen! :)

puss

underbart!

"helt unikt jävla usel"
folk bara överröser mig med komplimanger!(.....)

dagen idag har bestått av absolut slapphet bara. höjden på aktivitet var väl när jag diskade och det tog typ fem minuter. mitt liv kändes så meningslöst viktigt idag , bara! kvällen består av tv3's "superkväll" eller vad dom vill kalla det med crowned, pcd2, projectR och satc . men först lite av pappas utsökta fläskpannkaka. ÅH; det luktar så gott i hela lägenheten. i love it!

puss på ljumsken!

ännu ett inlägg om min rena bror

- sebastian, gå och duscha nu. du har inte duschat på jättelänge. och byt tröja!
- jaa, jag ska!
sebastian hoppar in i duschen efter ett tag, när mobilen laddat klart?, och efter att han duschat klart sticker han ut huvudet och:
- johanna, varför skulle jag duscha idag?
- för när duscha du sist?
- IGÅR!!!!!
- jahapp, jag med. vad är problemet?
- nu har jag ju duschat TVÅ gånger på TVÅ dagar. onödigt!
- nej, gå och byt tröja nu och sätt på dig deodorant.
- okej.....

uppgiven lillebror gör som jag säger efter att han blivit besviken för att han duschat så mycket de två senaste dagarna. notera: innan igår duschade han senast i typ fredags!? är alla nyblivna tonårspojkar såhär? haha(u)


you don't have no dr. robert!

jag sover bara längre och längre för var sommarlovsdag som går, och det är ju skönt, men det hade varit ännu skönare om jag hade varit tvungen att ställa klockan på nio för att det var så fint väder ute att jag känt mig tvungen att åka till stranden och sola. så är inte fallet. jag vaknar ett och är egetnligen sugen på att göra mig en god lunch då, men kan inte det, för jag måste käka frukost först. grymt drygt..

igår var jag iaf och kollade tapet och så med pappa, tror jag har hittat vilken jag ska ha nu, och vet hur gardinerna ser ut, ska bara få någon till att vilja sy dom, mona? (a) jupp, därefter drog jag hem till ica där linda också va och det mest bestod av studsemattan och intim-snack. jag älskar att vara tjej! hemma var jag väl runt elva? somnade tidigt inatt, redan två! :D du anar inte så skönt det är att sen sova elva timmar och vakna helt utvilad dagen efter!

nu ska jag gå och duscha och det blir inget campingbesök i afton utan fläskpannkaka på hemmaplan. får väl se vart dagen leder mig. jag orkar egentligen ingenting, längtar bara till project runway tonight! <3

pusssssssssss

HISTORISK HÄNDELSE!!!!!!!!!

min lillebror diskar för första gången i sitt trettonåriga liv :O

         

frulle?

dags för frukost nu tror jag, börjar bli lite hungrig här och att bita på naglarna hjälper inte en jävel  (u)


hittade en jättefin bild på mig
själv, när jag sov hemma hos
baby nångång!? och eftersom
jag har munnen väldigt öppen
när jag slappnar av (sover) så
fick vi fixa lite. jag är så söt när
jag sover..................................

hur vet man om att man har öroninflammation?

jag har iaf jätteont i mina öron (u)


nåväl, längesen jag skrev. men jag har varken haft tid eller ork till detta. men nu ska ni väl få en kort resumé :)) fredags var jag först på kalas hos emmie, som fick precis vad hon önskat sig och hela faderullan :) sen såg vi film hemma hos zäta; jag, ica, linda och zäta då. "tre systrar och en mamma"  översatte dom "because i said so" till !??!?! därefter drog jag in till malmö och gick på fest(?) hos sammy(/ie). det var trevligt, gratis sprit och nice sällskap. men dom var många, så det fick bli fina smeknamn istället. gråis, randen, ruter, gamla granne osvosv. hemma var jag väl runt två efter att ha bråkat med baby, igen.

lördag bjöd på hemfärd till papsi med allt packat, trodde jag.. sen blev det att tömma min lillebrors gamla rum och fylla min systers med hans saker och hålla på, slita som svin när mamma ringer och frågar lite störigt om jag glömt något! JA, MITT SMINK! (u) bussen hem dit och tillbaka, tog väl en extra timme eller två (u) sen hem, slänga mig i duschen, sminka mig, äta på typ en timme. nytt pers!? :D sen åkte vi in och väntade på tomten i nästan en timme (u) kommer fram till festen vi ska på, USCH. jag och linda ångrar oss nästan direkt, men håller humöret uppe innan vi drar en timme senare.

linda åker hem och sover, efter att våra fina vakter varit så snälla mot oss efter att vi missade fucking bussen för att den var för tidig (u) jag åkte till chrelis, nån skulle ju ta hand om henne ;) åkte bussen med henne hem, sen åkte jag in till baby för att träffa honom. och vi bråkade, igen... haha (u) men sen blev det bra igen, orka att han blir sur för något sånt? :(( iaf hem snabbt på söndagen för jag och pappa skulle handla färg, hade dom då öppet på söndagar? NEJ! aarrrrrh.. så gick och la mig istället, skönt!

igår var jag med chrelis lite och tog det lugnt och somnade inte förrän typ fyra imorse. SÅ JÄVLA DRYGT! :(  idag ska jag handla färg och tapet med pappa, iaf titta på vad jag ska ha. men min tapet som jag gjort i huvudet finns ju ingenstans :(

oj, vad långt! :$
pusss

fredag lördag

igår : kalas, film, fest
idag: mamma->pappa, svett och skit. bytat rum och dragit ner tapeter.
nu: åka till mamma och hämta smink som jag glömt - ibland verkligen hatar jag att ha skilda föräldrar (u)

måste kila! uppdaterar finare sen om jag hinner, för det blir fest i världens vackraste klänning ikväll!
PUSS CUTIE

fip, over, end!


nästan helt klar för att gå på kalas nu, min lugg fuckar sig, men jag får
väl leva med det helt enkelt.. dumma flärp! fast barry och coop så länge
velat se den, aw. fick världens sötaste eh-kort från dom sen dom var i turkey!
<3 nu ska jag snart bege mig till bussen, well, om typ tjugo minuter. sen inom
jägersro och handla något fint läppglans och lite sånt skoj till lilla
emmie. sen blir det taco och annat gott hemma hos familjen lindstedt!
pusss

here i am!


världens finaste klänning!!!!
kanske inte världens bästa bild, men endån..
snart köper jag väl den andra också, SÅSÅSÅ FIN! :)

igår såg jag hela säsongen av playa del sol. SÅ JÄVLA KUL!!!

idag blir det kalas för emmie som fyller, 8, 9? år, med taco och helt köret. GOTT! så får väl fixa i ordning mitt rum nu så att jag kan fixa i ordning mig själv sen och till sist åka iväg, köpa present och sen inta kalaset! :)
PUSSS

long gone..

mamma var uttråkad och sugen på någonting. lösning? hon städar toaletten! (jag vill aldrig bli vuxen)

jahapp, vad har hänt mig på senaste?
har umgåtts med chrelis, som hittade ett busskort, tog det och sen glömde det - somliga straffar gud med detsamma! sen har jag varit och klackat om mina skor, så nu är dom svarta och fina igen :) så kan jag använda dom imorgon. jag har dessutom handlat ny bikini, ÄNTLIGEN. och närsom kommer jag köpa min fina klänning i den andra färgen eftersom kjolen inte existerar. och på tal om kjolen så har dom en skitsnygg på en skyltdocka på bikbok meninte inne i affären. men på mq däremot finns den i affären hela tiden, men kostar 400 kronor :(( jag är jättekär i blommor!

annars händer väl ingenting. det blir förmodligen norge igen vecka 32, med bil :(( sen blir det frankrike eller något sånt v 38/39 tror jag någon liten fågel viskade i mitt öra - SKÖNT! med riktigt utomlandssemester! :)

annars i helgen så ska jag väl på kalas? ska ringa och höra med ica och sen blir det väl fest fredag och lördag. jobbigt, inte jag van vid nu längre, och är egentligen inte SÅ sugen. men det ska väl bli kul trots allt :))

nu blir det lite playa del sol eller något annat kul!
puss

reach the exitpoint








igår träffade jag som sagt ica. hon tvingade ner mig till angelicas fik som hade sommarstängt så vi fick köpa oss ett paket ballerinakex och läsk och sätta oss på en bänk i solskenet! :)

idag ska jag till oxie igen, träffa chrelis och även lämna filmer till sandra eftersom mattias inte låter mig låna dom längre. hah :( hursomhelst nu så ska jag väl gå och duscha eller något annat världsomvändande och viktigt:)
PUSS

and nothing can keep us from falling

nu ska jag kila hem till ica, bussen går om åtta minuter så jag kanske borde kila? haj!

sleeping with strangers

sundaymorning... typ. och här sitter jag och kuckilurar :) igår var jag i stan med chrelis, fick äntligen köpt min finfina klänning! (A)(A) DEN ÄR SÅ SNYGGG! lite kort, men endån.. nu ska jag bara hitta kjolen också, men den får bli i det lite mer lilaaktiga tyget. loveloveloveIT! sen efter stan så följde hon med mig hem, jag krängde grillat och sen drog vi till oxie och jag laddade på mitt kort HELT i onödan.. (u) satt på hennes balkong och hade fetefesten med simpsons the movie typ.. hursomhelst så drog vi "vidare" vid typ tolv och stannade kanske en timme sen tog jag bussen hem. och baby bitchade så det blev inget sånt..

"lägg den här i mitt knä" ?
"mobbar du mig för att jag är mig själv?"
neeej, MEN vad gulligt :))

nu ska jag gå och sminka mig och ta på mig, kanske röja upp lite på rummet. sen ska jag röra mig mot mobilia för att möta upp fiababy!
<3 puss

back on track!

norge var över förväntan, det kändes som att man var utomlands på riktigt!

[X] tropisk värme
[X] sandstrand
[X] äta ute på restaurang
[X] nytt ställe där man inte visste var man ritkigt var
[X] killar tutande i bilar, "svenska flicka"-bekräftelsen
[X] skoskav efter att ha gått för långt

Ja, det var ju ganska lyckat faktikst :D men nu är jag som sagt hemma och vill till stan och handla klänning och kjol och sånt kul, men fia RÅdissar. tro man gör så? :(
har dessutom köpt sunlolly så nu är väl icas mamma jätteavundsjuk på mig och om hon vill så får hon smaka, men bara EN! :) haha

PUSS

RSS 2.0