i'm leaving town today

2220 går bussen från svävarterminalen(?) mot oslo! fiiiiiiint.
innan dess ska jag hinna köpa allt jag måste ha med mig, tidningar, dricka, snacks, underhållning, ögonskuggan! får väl se hur långt mamma är villig att köra (a)

annars hände ingenting igår och inte idag egentligen heller, ska bara raka mina ben sen är jag väl typ klar.. såg sen också att det var soligt ute, nästan strandväder fan! känns skönt att sommarn är påväg, för att stanna? hursomhelst så orkar jag inte bry mig. &är historian om baby re-written?


jag och sundberg hemma hos elias.
fina som få på balkongen! :)
(bild lånad av emma)

i wish i didn't give you all

jahapp, då sitter man här efter en lite eftermiddagsvila.. skönt! :) igår var jag som sagt hemma hos linus med honom och albin. tittade på arne hegefors lågbudget fotbolls-bloopers. haha. skitkul när han missade den andra killen, vi spolade tillbaka flera flera gånger om och tog det tom i slowmotion :) sen blev det lite trivial pursuit(?) och linus vann överlägset (för jag var domare) sen blev det lite gudfadern på ps2 men jag fick visst inte vara med, så jag somnade på soffan och sen cyklade jag och albin hem tillsammans i mörkret vid två ;b fruktig, uppfriskande sorbé! :D

idag väckte papsi mig vid elva för att vi skulle äta frulle, suck! upp&hoppa sen halv ett var det uppställning i hallen för vi skulle åka runt hela stan och inhandla grejer till alexandra, men jag fick endån med mig en ögonskugga hem - inte den jag egentligen ville ha, men den får väl duga :) måste köpa ny sminkväska - ingenting får plats längre :(

så nu sitter jag här och kvällen bjuder väl på fläskpannkaka sen typ sova vid nio? nej, men får höra runt om någon ska göra något annars så somnar jag väl på soffan :)

pussssssss

it seems like love no longer turn me on

sådärja, har jag varit hos mina kusiner hela eftermiddagen/kvällen. trevligt och gott med god mat och efterrätt. lite plockepinnmaxi också och robbans historier är aldrig fel! :P

nu ska jag dra hem till linus och svettas med honom och albin lite granna!
PUSS

SANGRÍA!

LÅNGT INLÄGG OM MIN FREDAG! :D
(bilder kanske bifogas senare om emma vill skicka)

igår började dagen med att jag gick upp innan klockan slagit nio(ja, på morgonen!:O) för jag skulle ut och träffa min vän, kicken och fiababe! höhö. roliga lilla jag :) så vi möttes tjugo över nio typ satt och snackade om hennes turkeyresa och the latest 411 in svedala-land! :) sen när vi typ tänkte gå in så började det att smådugga lite grann sen bara VRÄKTE det ner och vi blev dyngsura. dessutom åskade det och blixtrade. och ja, jag är rädd för sånt! men vem är inte? det är faktikst farligt! man KAN dö!

sen gick jag iaf hem och dom2 också, så fixade jag mig lite och drog mig till centralen och började en dryg resa mot simrishamn med zäta och långhåret bredvid mig som hade köpt biljett till svedala men åkte till skurup, din lille buse! jag ska inte till, men jag borde!

träffade iaf ica där sen då och vi gick och fikade och ica fick fika OCH pengar av caféet - så går det när man har värdelös personal. sen gick vi och shoppade loss(icke!) i simrishamns modehus(?) och sen gick vi och åt en halvgod pizza som man inte blev mätt på, känns lönt!? tåget hem var segare än vanligt men jag satt och tjuvlyssnade på dom bakom mig, trevligt och jag vet ALLT om deras liv nu, förutom vad dom heter och hur dom ser ut :((

sen fick jag springa til bussen och åka hem, upp och fixa till mig lite och sen cyklade jag till elias och på vägen kom tre stycken tio-åriga pojkar med utländsk härkomst fram och tog mig på röven (jag blev jättesmickrad...........) sen undrade dom om jag ville bli deras flickvän och "snälla, vi får ta dig på röven en gång till" eller inte! så jag sprang därifrån :)

väl hemma hos elias hade vi brudar SKITkul på balkan.. HAHHA. det var så mkt så det går inte att förklara! "sangría, eller som vi säger på norska sangría" och sen lite tjock&rik kille som jag ska satsa på "han har tre bilar" hahahah :(  sen lite "men om vi är i en källare, var får jag ta dig då?"  "hm... i min näsborre, den är töjbar" "OK. när kommer du?" jag dördördördör om och om igen. det var sååååå jävla kul! sen lite blöta läppar från vissa och fulla ungdomar! men jag och natha hade iaf DÖKUL!

sen gick vi till mcD och natha slog på en kille som hon träffat i kanske en halv minut. HAHAHAHAH (U) "ät hälsokost själv, fetto!!!!!!!!!!!" hahahahhaha. därefter blev jag nästan påkörd av en cykel och "angenämt" bara det att NEJ, det var det inte! hahahah. sen var gaz på mcd och träffar en kille. GISSA vad första frågan var!? JA : vad tycker du om zlatan? förvånas någon? nej, tänkte väl det också :D

nu ska jag iaf till mina kusiner och äta grillat trots att jag åt frulle för en timme sen :(
busstanten ljög för mig, tro man gör så!?
jävla fulla ungdomar som tigger tidningar av tidningskillen klockan fem på morgonen så jag vaknar (u)

PUSS

asd

tro inte att det blir lättare för att du är ledsen..
 

BABYB&Z är back on track och jag får höra (läsa) årets uppsats om pelleboiiiiiiii och alla hans vänner. även mr. grannland och allt :) inte alllllt kanske, men lite detaljer :) speciellt om PP :) trevligt - JAG VILL OCKSÅ UTOMLANDS! vilken tur att jag åker till norge på måndag!!!! äcklig bussresa men enådn :(

orkar inte mer nu,s ka läsa klart historian och sen duscha eller något annat fräscht :)

your fingertips across my skin

har inget att säga idag egentligen mer än att jag har köpt nya brillor, på rea :D och ett nagellack och en mascara.. meningen var att jag skulle ha nagellacket på mina fina tår när mamma tycker att det är fint om man är brun, och som vi alla vet så är min solbränna på fötterna INTE den vackraste, och speciellt inte vid tårna. NEJ, det blir aldrig bra och det är jättedeppigt!

biiiiiAtch!
idag kom iaf zoey och barry hem från turkey! :D:D så imorgon ska jag träffa ena halvan, kasnke båda? för masssssa skitsnack och allt som hör där till! :) nu blir det fotboll och heja underdogs! <3

förvirringen är total..

FILMER

baserade på verkliga händelser..  -reklamen som kanal5 har och fields of gold med eva cassidy spelas och när "elliot" frågar "am i gonna die?" jag vet inte med dig, men en tår kryper fram varje gång. synd sen bara att själva filmen förstörde charmen. världens bästa reklam dock! :)

goodbye my almost lover

har totalt fastnat för den låten, borde jag väl inte egentligen. men musik förklarar ens känslor så fruktansvärt perfekt ibland. känns som allt stämmer in babe, it was the last time i forgave you. visst, även om jag vet att jag ljuger för mig själv tillochmed. med andra ord, historian om baby är slut, en gång för alla? man kan aldrig riktigt veta det där. jag hoppas på det bästa (vad det nu är) och förväntar mig det värsta..

jag är sugen på en kvällspromenad, det hade känts befriande med friskt luft och bara låta tankarna flöda..
leona lewis sitter också fint i mina öron nu.

puss

shop 'til you drop

tog en runda med lindi i stan idag då. skönt att bli av med sina pengar på nödvändiga, men samtidigt onödvändiga saker... skor blev inhandlat iaf.. snygga sandaler dessutom :) är fortfarande på jakt efter min kjol eller en ny klänning och sen skorna till alexandra. jag hittar dom inte!? får väl leta efter några passande tills på måndag då vi drar dit :)

på fredag blir det iaf ett besök i "simris" som ica så fult kallade det.. ska hälsa på henne på hennes lediga dag och käka lite glass i solskenet, förhoppningsvis! :) imorgon ska jag till källaren med mami och bli lite sminksaksägare. jag gillar källaren! ska även köpa peeling :) glansspray inhandlades igår, för femton kronor - riktigt fynd som funkar! :D rea på rusta! sen ett shampoo av björn axén och han är väl alltid bra, eller?  tio kronor iaf så jag blir ju inte alltför besviken om det inte funkar som jag hoppats! saltvattenspray ... är det något för mig? ska kanske testa! (ja, jag vet. jag är jätteinne på massa hårprodukter, men ni vet inte hur det känns! :P)

imorgon kommer babyzoey och babybarry hem :D dom kommer vara bruna och fina :) jag ska väl höra av mig till dom om en date på torsdag kanske :) eller dom kanske är för trötta på varandra?.. :) nej, nu blir det lite äntligen hemma. ikväll börjar allsång!

PUSS

you'll be a great memory

kollat film, rakt igenom mest hela tiden tycker jag. gråter & skrattar om vartannat när jag sett på an american crime och pledge this! och nu finally sex and the city -filmen. skitskitskit bra trots att bilden var sämst på planeten så överlevde jag och kunde endån följa med i vad som hände :)

if i were you baby, i'd be thinking of me..

har suttit isolerad här sen i fredags och inte träffat nån annan än min mamma, pappa och bror sen även några i affären som aldrig kommer se mig igen och vice versa.. skönt! :) imorgon träffar jag linda i stan klockan TOLV!? (u) får väl ställa klockan, på sommarlovet!? helt fucking sjukt, men okej :)

på måndagafton åker vi till norge, like a virgin - nästa gång lär jag vara lärd om vad som händer där.. det blir en resa på alltför många timmar och sens ak vi sova på madrass, ja. luftmadrass.. låter inte särskilt lockande, men jag får iaf träffa min kära syster! :)

i'm looking for better standards, asswipe!
puss

i'm sweatting like a whore in church

jag älskar michael knight! :)

igår var det midsommar, det firades med mat hemma hos familjen lindstedt: jordgubbar, nypoatis och allt som hör där till. därefter begav vi oss hem till zäta, tog det lugnt med dom två +sebbe på hennes balkong sen hälsade även big&little k på. det blev en jävligt lyckad kväll trots allt. lagom mycket drag och trevligt sällskap :) dessutom drack vi glögg, vilket man egentligen inte får för det är som "dricka påskmust på julafton" som ica uttryckte det så fint! hemma var jag väl vid halv två - hade ju SÅ långt att gå? haha. sen somnade jag väl nästan direkt, det var ju skönt! mådde väl inte världsbäst när jag vaknade första gången klockan sex imorse :/ därefter gick det bra så länge jag låg i sängen och nu har jag käkat taco så det är fint nu!

väntar på att sebastian och pappa ska ringa så jag kan börja packa min väska och vi sen kan bege oss till mamma, där vi väl får skräpmat eftersom hon säkerligen är jättebakis. det är alltid lika kul! well well, ska väl se om jag hittar något kul på tv "sjutton igen" var inte särskilt rolig :/ annars får jag väl sova en timme, det skadar aldrig.

puss

honey for your hair

mitt hår's svall och lockar har börjat försvinna efter allt skit jag haft i det, och med skit menar jag allt som torkat ut mitt hår något så fruktansvärt igen. så min honungs- & inpackningskur har nu startats om igen. det behövs verkligen! fick ju, förvånansvärt, nytt svall och liv i mitt hår efter använt honung endast ett par gånger the last time. och hade det använts ett tag till tror jag nog att man hade sett stora skillnader. jag får väl hålla orken i och hoppas på det bästa :)

i loved you first!

midsommar, mina vänner!
och eftersom min pappa&bror lämnar mig här hemma för helsingborg och mamma ska fira hemma hos hasse (hade inte dom gjort slut...?) så blir det så att jag firar detta hemma hos ica :) hade valt ut kläder och så --> men sen skulle jag stryka kjolen så kom det nåt brunt vatten på så fick slänga den i tvätten och ändra mig till att ha min avslutningsklänning istället, den är fin den också! trots att det inte är sommar och sol så får jag väl låtsas och iaf klä mig som om det vore det.. optimist? javisst!

efter vi varit hemma hos ica och ätit det allra godaste som finns i hela världen så ska vi nog bara hem och sätta oss och vara fina tillsammans med zäta och sebbe. trevligt! jag är inte ett dugg sugen på att festa, bara ta det lugnt med några man tycker om <3

nu ska jag väl sminka mig lite och fixa håret, ska det lockas litegrann? jag orkar egentligen inte, men kasnke lite. sen blir det veronica mars och project runway innan jag kilar iväg för kvällens festligheter. PUSS

när månen blivit het..

.. vill du lyssna då?


matchen hos natta igår, värdelösa jävla sverige. nu har jag gett upp hoppet om em! det blev massa äckligt godis istället för middag och jag mådde bara illa ;b fick dock träffat thörn och abbe som man inte sett på ett tag!<3 på vägen hem träffade vi albin och linus på bussen och det var ännu längre sen! skit kul. älskar dom två och deras sjuka saker! stackars, lilla albin's öra :( haha. hem kom jag, såg lite inspelat satc och sen somnade jag så fint i min säng :)

vaknade imorse och all saft var slut, skitdeppigt - vem vill dricka mjölk!? så jag gjorde lite våfflor, som jag råkade blanda med mjölk istället för vatten och dom sista blev sega, så fick ju slänga dom. gott med chokladssås på - tjockis :D pappa kom hem för typ en timme sen och avslöjar att han 'gömt' coca på balkongen, så jävla deppppppppigt. då kunde jag druckit det istället för vatten!? haha. tur att han make up to this genom att köpa hem jordgubbar som man kan mumsa på :)

linda var här innan några timmar, kollade på film och project runway. hon fick lära sig dom senaste trixen i 'what about brian' också - snart är hon fullärd! ;) haha. sen gick hon hem och jag ska väl planera vad som händer imorgon. måste ringa mamma, jag vill ju också ha midsommarmat! så får se vad hon kan erbjuda annars får jag väl koka min potatis själv här hemma imorgon (a) inget festande iaf, tror jag. inte ett dugg sugen på det heller så det känns skönt!

nu blir det snart tacos :)
puss!

if you love me, won't you let me know?

det blev en date med zoey igår, skönt att man fick snacka av sig över en kopp vaniljlatte i den svenska sommar värmen.... :) därefter sa jag hejdå eftersom hon skulle till turkey idag, hennes flyg är ca fem timmar försenat. jag tycker det är lite kul att hon & barry sitter där och väntar, för dom kommer få så jävla kul sen så jag får gotta mig med detta sålänge :)) älskar att alla kändisar älskar att komma till espresso house när jag och fia är där. träffade ju zlatan där för någon månad sen, igår var det timbuktu's tur och vi kände oss lite dumma när vi inte bad om autograf och några andra ungdomar kom fram och gjorde det... anyhow, snart är jag och fia med på innelistan på alla kändisfester, världen över!

idag ska jag se fotbollen med linda, natta och? jaa, vet inte. men dom iaf. sen ska jag spela in satc maratonet, men det blir jobbigt för har bara band för fyra timmar och det är i fem.. men måste inte spela in den sista timmen kanske? aah, döjobbigt ju .. jag får se hur jag löser det hela :)

nu ska jag väl diska, för tredje dagen i rad, eftersom min lillebror är handlings-handikappad och inte kan göra annat än spela data/xbox och lukta illa :/

PUSS

if you don't know why..

jahapp, satt hemma heeeela dagen igår också. .kollade på massa dvd's osv till klockan blev fyra och därefter fanns det något man kunde kolla på iaf :) baby-michael! <3

vid åtta var jag jätteuttråkad igen, så jag bjöd in mig själv hemma hos linda :) fick the latest 411 om allt och alla kändes det som :) skönt! sen skulle jag egentligen hem, halv elva. på mitt sommarlov!? :O men baby undrade om jag ville komma, så det gjorde jag. träffade honom lite, sen blev det bussen hem. men kom den? NÄÄÄ! fuck off ! :( så han fick köra mig hem istället. var väl hemma vid halv två och däckade direkt!

idag ska jag på date med zoey-fia-copp-baby, precis vad du vill! det blir lite obligatorisk eh-fika på torget :) mums! det var faktiskt längesen jag fikade! :( så ska träffa henne där halv två, måste först in och växla pengar så jag har något att handla med.. bussen går väl runt halv ett då, så kanske ska hoppa in i duschen nu? =)

pussHAJ

you count the days..

jahapp, skulle egentligen bli fika med fiababy idag men hon ville ha feber hemma i sin säng istället, så det blev flyttat till imorgon.. jaha! då får jag väl ta en till deppig-över-att-det-inte-är-sol-på-sommarlovet-dag :( men men, ska väl överleva.. på min saft, som snart är slut :( papsi får köpa med sig mer hem.. sen blir det lite emma-soppa också :D ska ringa mamma och fråga om hon vill fira midsommar med mig iaf ;) haha. <3 ohwell.
puussss

strawberry/peach

- skitgod saft, smakar sommar!

har legat på soffan heeeeeela dagen lång och tittat på film bara. först tre avsnitt rena, rama rolf sen blev det the perfect man - jag älskar hilary duff's filmer, no matter what ;b tillsist blev det jersey girl med superhottie ben affleck! hääärligt. har tryckt i mig mängder med jordgubbar (+grädde&chokladsås:$) sen ballerinakex och papsi bjöd på pitabröd och kött, supergott! imogron ska jag fika med babyzoey innan hon åker iväg på onsdag och gottar sig med barry i turkey, som jag älskar! om nio dagar är dom hemma. hehe, ja jag är ond! ni får ha så kul, sötnosar!! fastän jag är lite taskig och avundsjuk, med tanke på att pappa lämnar mig hemma på midsommar sen blir det två tripper(?) till norge, WEIHO!? nää..

anyhow. baby är svår, svår som fan.. och jag är lika lättlurad varje gång. dessutom hatar jag när andra är mer envisa än vad jag själv är, hur kan jag då vinna!? det kan jag inte... får väl see..


nu bli det fortsättning av en prinsessas dagbok 2 - snacka om moviesöndag!
pussssssssssssss

zlatte! <3

baby-zlatan's dikt

"När du möter en grek får du inte vara vek.
Vi är glada och stolta, svenska flaggan vi hissar.
Laget ska hyllas ingen ska vi dissa, inte ens peter jihdes frissa.
Tre års väntan är över nu - kolla målet i minut 67."


& jag vet; jag är hopplöst svår ibland..

sverige-spanien i parken idag igen. det var så skööönt! ända till villa satte den, den jäveln! haha surt :( men trevligt endån! dumma vakter som ska ta korken på flaskan, jag försökte ju gömma den så fint och sen säga att jag inte hade nån (u) haha. trevligt med en sandra-dag då man kan snacka hur mycket skit man vill! :D <3 sen skulle hon iväg och festa i mina hoods men jag orkade inte så jag sitter nu här. har lånat fyra dvd'er med 'rena rama rolf' som jag ska roa mig ikväll om jag inte ska träffa baby som helt plötsligt är på humör. det är ju bra. eller?

jättesöt tycker jag dessutom att lasse lindh's låt "du behöver aldrig mer vara rädd" är. så nu kommer jag väl lyssna sönder den låten på no time och sen tröttna, tyvärr.. ge mig eva cassidy - fields of gold.  jättefin i reklamen om femman's filmer! undra vilken som visas imorgon? =))

lite jordgubbar och ballerina sitter fint nu känner jag! :)
puss

för dina vänner..

aah, jag blir så trött!!!!!

18 000 - 20 000:- kommer min operation gå på, så alexandra det är bara att spara :) ELLER så köper du hantlar till mig och kanske en gnutta vilja till mig så blir det nog bra (a) haha . jag orkar inte

igår var det 18-årsfest hos zäta, god mat! men jag var trött som fan så var väl inte på bästa humör, däremot trodde pappa magnus att jag var skitfull efter min enda öl.. jomentack! för en gångs skull är jag duktig, vilket papsi också tycket att jag var :))) stack därifrån vid halv elva, mötte sandra och jeppan så snackade lite med dom. sen kom sjukaste marco och snackade lite till :)) gud vad jag garva!!! "lilla lisa" och peter - max's morbror.. eller var det mac's? jag ve tinte. men kul var det iaf .. kom hem vid tolv, tryckte i mig ett kexchoklad sen somnade jag :D

idag blir det väl matchen i parken igen, förhoppningsvis :) om vi bara får plats någonstans imed vi är typ en miljon människor som ska dit. nåväl. det löser väl sig :))

the sounds, maia hirosawa, leona lewis, coldplay, duffy - jag lyssnar inte på något annat. känns skönt .. ;b

GODEFTERMIDDAG!

i <3 emma-soppa!

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.


massa massa randombilder från avslutning osv.
1. finfin solbränna :(
2. ny tröja
3. ny hårfärg
4. innan baby nån kväll
5. alexandra väckte mig med muffins på sängen :))
6. gazmend på avslutningen som ALDRIG kunde hålla tyst ;b
7. full borgarmondering med typ 8 lager kläder på sverige matchen i parken :D
8. jag innan avslutning
9. patrik på avslutning, nån gång mellan hans muskelryck
10. fia på avslutning. "FOTA MIG!"
11. ica&zäta på hvids-pub :D
12. sebbe på hvids-pub
13. ica efter ett toalettbesök :S
14. ladyboutique inne på damtoan. "ladykit", strumpebyxor, kondomer :)
15. ett av alla mina spegelfoto. jag är så snygg när jag är full!!!!!! (u)
16. lycklig ica på buss
17. lycklig zäta på buss
18. jag skumbadar i halvt bakis tillstånd. skönt!!




baby är bitch.
sanna vänner kan man alltid lita på.

trötttttttt & sliten..

jup, då var det avslutning igår. vi satt i kyrkan och försökte förstå vad nicola sa (kom mitt barrrrrrn!) mne det gick inte så bra. det enda jag hörde och reagerade starkt på var att en tjej fick ett stipendium på 500000:- alltså en halv miljon kronor!?
jag ska också söka det sen när jag tar studenten :) därefter stack vi tillbaka till skolan och hämtade betygen.. KUL att dom satte alla mina g i rad, ser helt värdelöst ut ju :( men men, hade inte förväntat mig mer i naturämnena eller matteB, så det var ju helt okej, trots allt. MVG i matteA säkrat nu. WEIHO! dags att kämpa i tvåan? :(

därefter blev det hem och kolla på hipphipp<3 sen drog vi till danmark. hittade en relativt billig pub där vi satte oss och kände oss totally jättevuxna :D och tjockis i bilen "kommer snart, baby" NÄ, BABY, det gör du inte!? och det gjorde han inte heller :) gamlingar flirtade och det var väl precis vad jag behövde....

kom tillbaka till malmö, drog till jockes student och det serverades taco. godaste på länge!!!! sen blev det dans på rosor, dricka och allmänt trevligt. vid två skulle jag ta bussen hem men naiv som jag är, så hade jag inte fattat att sista redan gått :( haha ohwelll. baby räddade mig och jag fick åka taxi hem. chauffören skulle hålla min mobil medan jag sprang och hämtade pengar, och han läste mitt sms. TRO MAN GÖR SÅ!? hemma var jag iaf vid tre och somnade nästan direkt..
nu ska jag snart diska, för mamma bad mig så vänligt :) sen vill jag bada lite, hade varit skönt. synd bara att det är SÅ drygt. äta frukost knaske jag också borde göra? ohwell, ska iaf springa ner i regnet(förhoppningsvis inte) så jag kan tanka på min telefon.

pussssssssssssIS

vi är svenska fans allihopa!

inatt var jag uppe ända till fem, för att se klart hela
första säsongen av gossip girl, kommer det en
andra?
det slutade så harmoniskt, så jag tvekar :(
kvart i tio kommer världens bästa syster och väcker
mig med en muffins på sängen. aw! nu sitter hon
på en svettig buss mot laarvik. trevligt att ha dig hemma!

idag drar vi och hejar fram vårt land, på riktigt :) fia beslöt
sig för att också vara lite social och följa med, good girl!
så det får bli lite chips eller nåt till det, för har redan käkat
lite grafitti-kyckling idag. MUMS! så nu blir det att jag ska fixa
håret sen drar jag :) puss babys

girls, guys and gossip girl

jaha, nu är snart nästan fem timmar av gossipgirls-tittande
avklarat och jag hade precis tänkt gå och lägga mig, klockan är trots allt nästan tre, men då blir det  ett jättespännande slut och jag kan inte slita mig :( bara två avsnitt på första säsongen kvar nu, när meningen var att jag skulle se avsnitt elva för att  jag missat att spela in det, nu börjar snart avsnitt sjutton.. lite beroendeframkallande får jag nog erkänna..


annars idag har jag bara legat och degat i min säng innan jag begav mig till ica med linda för att snacka skit :) imorgon blir det ribban med klassen(dom som kommer) och på kvällen blir det fotboll i parken, på riktigt denna gång.. :D



you know you love me

skruvat...

jag förstår bara inte.. hur man kan hata en folkgrupp av annat slag helt oprovocerat.. visst att man kan hata någon pga dess ursprung eller utseende men då gäller det den personen, kanske några fler, men verkligen inte alla. man ska inte dra alla över samma kam... hur kan man resonera så?





blir så ledsen, baby gör inte så här!

mmmmm, SELECTA!

skitsugen på ballerinakex, varför finns reklam ? :( gillar dock kama sutra-reklamen, den familjen dafgård. garvar lika mycket varje gång :D

stranden heeeela dagen idag och det betydde ä'ven att jag brände hela baksidan eftersom jag inte orkar vända på mig, knyta av och på bikinin stup i kvarten är fan jobbigt :( tur att min snälla swester är hemma igen ett tag så hon kan köra, någon nytta ska man väl ha av henne? haha. hon gjorde ju trots allt så att jag missade mina repriser idag, FAN! jävla störigt ju :( så nu behöver jag åtminstone tisdagens gossipgirl, vem offrar sig och skickar? :D

imorgon blir det iaf stranden igen, framsidan ska nu brännas efter att aftersun-lotionen är på på baksidan och luktar apa! (u)

come away with me in the night,
puss

CRAAAAAAAAZY!

ja, jag har väl inte skrivit ordentligt på några dagar så nu när jag väl skriver borde jag väl ta i enda från tårna? men ska jag vara helt ärlig, så orkar jag inte ..

onsdags: fredriks student med ica, mkt mkt trevligt, som vanligt! :)
torsdags: låg i min säng hela dagen med gardinerna fördragna och upptäckte INTE att det var sol ute :O på kvällen cyklade jag hem till baby!
fredags: ribban med ica, men vi fick moln jättetidigt så vi fick dra hem. linda (rosing) var på stranden... därefter blev det kalas, sen lite b-filmtittande hemma hos chrelis :) därefter drog jag till baby igen :)
idag: kom hem för typ lite mer än en timme sen. sov alldeles förlänge och drog inte till stranden med sandra och dom, sorry babes! får väl åka imorgon. fast då kommer alexandra hem så det kasnke blir lite kvalitetstid med henne? .. ohwell, får se :) grillat på kvällen, men bara revben till alex. ohwell, jag får väl försöka att överleva iaf.. :)

nu ska jag gå ner till centrum för jag ska köpa gräddfil och gräslök, lite tidig midsommar för mig blir det idag: MUMS! skitgott ju, bättre än baconinlindad korv (u)

duschen först!,
puss

torsdag.

ångest, ångest, ångest :( jag vill bara lägga mig ner och dra täcket över huvudet tills allt försvinner.. men helst av allt vill jag träffa baby för han kan sätta ord på hur jag känner. jag saknar baby

orkar inte skriva, har legat i min säng hela dagen med gardinerna för så jag förstod inte ens att det var fint väder ute förrän jag reste mig upp vid tretiden.. känns hemskt! en dag som bara goes by ...

nu blir det dirty sexy money
puss

extra



köpt lite nya smycken på ur&penn, jättesöta
men ica kommer väl förmodligen mörda mig
när hon ser halsbandet med fjärilar ;) 

AND IT FEELS LIKE HOME!


babyanders gav mig mvg i samhälle. åh vad han är sötast!!!!! "jag blir.. ledsen är väl lite att ta i, men jag tycker det är synd" BABY! kom så ska jag trösta dig :)) skitsorgligt att viinte ska ha honom i tvåan, på riktigt!


jag gillar svart och hallonrött :)


skitsöt klänning som jag äntligen införskaffat!



idag är det dags att färga håret, fiiinaalalllyyl!! känns så skötn att få det blonda igen, iaf lite utav det. och slippa gå runt och ha hårfärg:"genomskinlig" på tal om det så fyller världens bästa lillebror tonåring idag - GRATTIS!

min syster har varit borta i en månad och en dag nu och det börjar märkas på små, små sätt! känns skönt att snart få träffa henne igen :) ja, jag saknar henne! <3

GRILLAT är godast och speciellt ikvälll, ska snart ta mig en riktig frukost eftersom jag änsålänge sugit på en halstablett och druckit lite pepsi bara på morgonen.. dagen bestod förövrigt bara av älsklingsanders lektion sen slutade vi OCH NU HAR JAG SOMMARLOOOV!! haha, jag tycker det är ångest :( vad ska jag nu göra om dagarna? ahaha :((

puss

hejhopp!

jag har VG i svenska
jag har G i matteB

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!


har inhandlat lite kläder också, känns skönt att ha NÅT nytt åtminstone. alla mina pengar är dock slut, förutom dom i pepsi-sparbössan, men annars puts väck! men imorgon blir iaf klippningen och det betalt, så när som på 30 kronor, men det ska jag nog kunna fixa själv :)

dessutom kommer kungen till oxie imorgon, k-town, är det inte liiiite obvious älskling, att du kommer dit där exakt den dagen som JAG också ska dit? tihih :$

nu ska jag lägga mig på sofflocket, fast KANSKE duscha bort värmen först.
puss

kända bröstbrudar? :S

www.veckorevyn.com/SkrivPa hittade denna länk på peyre's blogg
sluta skylla offren för våldtäktsmännen's agerande!

carolina gynning!! jag älskar denna tjejen och hennes självdistans, sluta upp med att jämföra henne med linda rosing för den sistnämnda "skandaldrottningen" lever upp till ordet. carolina är tillbaka på banan och är känd för annat än sina bröst nu! :)

trött som en gök! :(

jahapp, dagen idag har inte bestått av massa natur-plugg, som den kanske egentligen borde... nej, jag gick ner på gröningen och solade lite med min mami istället. boken var med, men inte humöret... vi hade lite sommar-amelia-kryss och min mamma var splendid (vi kollade facit på barnkryssen :$) till vårt försvar tillkommer att det var grymt svårt!

därefter gick vi upp och tog på oss lite kläder, drog ner till kvarterskrogen och det känns som om jag är på semester när jag solar hela dagen och sen äter ute, nästan intill vart jag bor. och med tanke på att allt är så nytt så känns det bara så, super mysigt! därefter var det hem, plugga lite natur, sen somna på soffan två timmar, där jens hälsade på och vek min tvätt, schyst :)

såg cirkus zlatan sen, typ nu precis. herregud vilken bra dokumentär för hans image! till och med jag började gilla honom, så grymt sööööt!! haha :) mer zlatan åt folket!! :D

nu ska jag snart duscha, sen läsa klart min naturbajsskit för jag måste få godkänt imorgon (u) därefter så somnar jag väl vid halv elva, om det går efter att jag vaknade för en timme sen :(

puss

saturday night!

förväntade mig en dryg lördagskväll hemma, men det blev en dryg lördagskväll borta :( fick iaf med mig en apelsin hem som sandra skulle ha, jag smakade på tårtan och fick gratis dricka, helt okej innan vi blev utslängda för att tim inte kände oss? JOHO, vi gick i samma klass två veckor i nian. sandra hade haft sex med honom. cim går på hans skola. det är alice's ex och sofie brukar åka buss med honom ibland. jättenära vänner, förfan! :)

iaf så var det ju i röda höja så jag gick hem till hasse för att få åka taxi hem istället för dryga bussar. där var mamma också, tur att dom var nyktrast på jorden....,  hem kom jag iaf, en timme senare och efter hasse's obligatoriska sång. varenda ord man sa fick han till en sång, jag förstår inte. jag hade nästan förträngt det! ... haha

på onsdag blir det iaf fest i deras resident, fredrik tar studenten och jag, ica och sebastian ska våldgästa :) det blir trevligt. längesen man träffade dom ju! :) nu ska jag iaf äta frukost och sen plugga lite natur, blir kanske att man solar lite, men det verkar inte så.

puss

RSS 2.0